Alt om væddemål på Team OG

OG er en europæisk e-sportsorganisation, bedst kendt for sit Dota 2-hold, der vandt 2018 og 2019 Internationals. De har også funktioner i andre esport-konkurrencer, herunder Counter-Strike: Global Offensive og Valorant. Team OG er et af esportsverdenens favorithold med en anslået indtjening på $34.921.062 (i marts 2022).

Holdet har spillere fra hele verden, og de er sponsoreret af BMW, Red Bull, SteelSeries, Secretlab og Wintermute.

Alt om væddemål på Team OG
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ydmyg begyndelse

Team OG opstod fra asken af et obskurt hold kendt som (Monkey) Business. Holdets grundlæggere, Tal Aizik (Fly) og Johan Sundstein (N0tail) mødtes, mens de spillede Heroes of Newerth. De sluttede sig til sidst med i et Dota 2-hold, Fnatic. Efter at have skiftet hold uden held i lang tid besluttede de at ændre strategi. I august 2015 dannede de et nyt hold ved navn (monkey) Business, og troede, at de ville bruge det som redskabet til succes i eSport-verdenen.

To måneder senere blev holdet opløst på grund af manglende resultater. Tal og Johan vidste ikke, at dette var begyndelsen på deres legendariske Team OG. Duoen mente, at hvis holdet forblev sammen længe nok, ville intet være for svært for dem at vinde. Dette var princippet, som gruppen blev grundlagt på. Og ja, denne strategi virker måske på papiret, men det er næsten umuligt i praksis - for de fleste mennesker, altså. Dette var dog ikke tilfældet for disse legendariske eSports-stjerner.

Kæmpens opkomst

Dette skete i sæsonen 2015/2016. Team OG opnået en bedrift, som andre hold kun kunne drømme om i deres første sæson. I løbet af den sæson var de først i DreamLeague sæson 4 og vandt Frankfurt Major 2015. Efter denne succes stagnerede holdet i et par måneder, men kom stærkt ud for at løfte DreamLeague sæson 5-titlen og Manila Major 2016 og ESL Frankfurt 2016.

Som følge heraf kvalificerede OG sig til The International 2016, en turnering, hvor de i vid udstrækning blev betragtet som favoritterne. Det gjorde de dog ikke vinde turneringen og blev elimineret efter to tab.

Efter at være blevet utilfreds med resultatet, måtte OG ændre vagtplanen. Miracle-, Cr1t, MoonMeander blev erstattet af Anathan "ana" Pham, Jesse "Jerax" Vainikka og Gustav "s4" Magnusson.

Yderligere omstrukturering (2020 til nu)

I 2020 forlod ana Team OG i en længere pause indtil næste Dota Pro Circuit-sæson. JerAx trak sig tilbage, og Ceb forlod for at hjælpe med at udvikle andre spillere. Saksa Sazdov, MidOne Nai Zheng og Sumail Hassan kom på deres plads.

Sumail forlod holdet i juli 2020, og Ceb overtog hans plads. MidOne forlod listen i marts 2021, og Ana vendte tilbage kort, før hun annoncerede sin pensionering i juni. Holdet ville hurtigt træde tilbage fra Sumail og kvalificere sig til The International 2021, men tabte 2-0 til de endelige mestre, Team Spirit, i den nederste parentes. I november 2021 forlod Sumail og Saksa, mens Ceb gik på pension. Popson og N0tail forlod den aktive liste for at forfølge andre interesser.

I november 2021 annoncerede OG en ny liste med følgende:

 • Mikhail "Misha" Agatov
 • Artem "Yuragi" Golubiev
 • Bozhidar "bzm" Bogdanov
 • Ammar "ATF" Al-Assaf
 • Tommy "Taiga" Le

Team OGs stærkeste spil

Team OG har registreret sin tilstedeværelse i flere esports spil. Her er holdets stærkeste kampe.

Dota 2

Som tidligere nævnt har OG Esports haft en imponerende succes i Dota 2-konkurrencen siden dens debut. De er det første hold til at vinde hele fire Dota 2 Valve majors. Og det er det eneste hold, der har vundet Dota 2 World Championship to gange. Ja, Team OG's præstationer i Dota 2-turneringer er endnu ikke matchet.

CS: GÅ

OG Esports sluttede sig til CS: GO i december 2019 med Mantuu, NBK-, Valde og Aleksib på deres liste. Den nuværende liste inkluderer FlameZ, n
Niko, Mantuu, Aleksib og Valde. Selvom Team OG ikke har haft så stor succes i dette spil som i Dota 2, er deres præstationer (som du vil se senere i dette indlæg) i CS: GO indtil videre stadig imponerende.

Valorant

OGs Valorant-debut kom i februar 2021 med uNKOE, TviQ, OniBy, aKm og Elllement på deres liste. Holdet har indtil videre kun spillet i få Valorant-turneringer. Fans ville krydse fingre for større præstationer i dette spil.

Hvorfor er Team OG populært?

OG Esports er et top og berømt esport-hold, i betragtning af at det har vundet flere Dota 2-turneringer end noget andet hold. Som tidligere nævnt er de det eneste hold, der vinder to Major Dota 2-mesterskaber i træk. Deres seneste CS: GO- og Valorant-hold har ikke opnået meget, men deres lister er lovende. Nu ville sådan et succesrigt hold være populært blandt spillere. Men hvilke andre faktorer gør det til et af de mest populære eSport-hold til betting?

En bred vifte af væddemålsmarkeder

Blandt de esports-væddemålsmarkeder, der er tilgængelige på Team OG esports-bettingsider, er totalkort, over/under, handicap-væddemål, første kort, kortvinder, direkte vinder, for blot at nævne nogle få. Spillere kan lide det, når de placerer deres penge, hvor de vil.

Bonusser

Spillere vil altid finde bonusser hos nogle af de bedste OG esports betting sider. Disse tilbud giver ekstra midler til at få spillere i gang og holde dem i gang, hvilket øger deres odds for at vinde.

Tilgængelighed

Spillere behøver ikke at finde de bedste esports-væddemålssider for at få adgang til Team OG-kampe. Det er fordi kampene er tilgængelige på stort set alle esports betting sider.

Team OGs priser og resultater

Intet Dota 2-hold har en så legendarisk status som Dota 2. Holdet har set mange højder, herunder at vinde to officielle Valve-events i Dota 2 og at vinde Frankfurt og Manila Major i 2016. Efter at være blevet elimineret fra 2016 International og kun administreret 9- 12. i Shanghai Major vandt OG 2016 Boston Major og blev nummer 2 i The Summit 6. Med deres egne ord hævdede Reddit, at Team OG er 'Kings of Dota'

Selvom succesen opnået af dette hold kan matches eller endda overgås af andre eSports-hold i de kommende dage, vil Team OGs plads i e-sportens historie for altid være intakt. Ja, holdet kunne have haft sine vanskeligheder ved at ændre oversigten nu og da, men det blev kun gjort for at sikre succes. Så hvilke resultater har dette hold opnået indtil videre (fra 2022)? Nå, vi vil fokusere på to esport-spil: Dota 2 og Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO).

Dota 2

 • Frankfurt Major 2015- 1
 • The Manila Major 2016- 1
 • ESL One Frankfurt 2016- 1
 • Boston Major 2016- 1
 • Kiev-majoren 2017- 1
 • Internationalen 2017- 7.-8
 • Internationalen 2018- 1
 • The International 2019- 1

Med hensyn til pengepræmier tog holdet $1.110.000 hjem under Frankfurt Major 2015, mens Manila Major 2016 og ESL One Frankfurt 2016 ville se dem hente henholdsvis $1.110.000 og $157.273. Det er ikke alt; Team OG vandt yderligere $1.000.000 og $1.000.000 i henholdsvis The Boston Major 2016 og The Kiev Major 2017.

Det er et svimlende beløb, især hvis et hold vinder hurtigt efter hinanden. August 2017 var endnu et øjeblik for holdet til at ramme en massiv præmiepulje på $617.198 under The International, selvom holdet ikke kom ud på toppen. De følgende to år ville dog komme med store pengegevinster, inklusive $11.234.158 (The International 2018) og $15.620.181 (The International 2019).

CS: GÅ

Her er en opsummering af deres seneste succeser.

 • Cs-topmøde 5-3.-4. ($21.500)
 • BLAST Premier: Forårssæson 2020, 4.-6. ($35.000)
 • ESL Pro League Sæson 11: Europa - 6. ($31.000)
 • Intel Extreme Masters XV-New York Online: Europa- 2. ($30.000)
 • Flashpoint sæson 2-2 ($250.000)
 • Spring Sweet Spring #2 - 1. ($40.000)
 • Intel Extreme Masters XVI-Summer- 2. ($42.000)
 • ESL Pro League sæson 14-3.-4. ($55.000)

Bedste og mest populære spillere i Team OG

Johan 'N0tail' Sundstein

N0tail er en populær Dota-personlighed, der er kendt for sine skudkaldende in-game og håndtering af mikrointensive helte. Han er et stiftende medlem af Team OG, et af de bedste e-sportshold nogensinde, med mange præstationer under bælte. Fra at danne superhold og i sidste øjebliks roster til at vinde Majors og Aegis, har danskeren gjort og lykkedes med næsten alt, hvad der er at gøre.

Syed Sumail 'SumaiL' Hassan

Han bragede første gang ind på scenen i 2015 og etablerede sig som en af verdens bedste mellemspillere, før han skrev historie kl Den Internationale samme år. Han hjalp Evile Geniuses med at vinde TI 2015 i en alder af 16, og blev ikke kun turneringens yngste vinder, men også den første e-sportsspiller, der tjente $1 million.

Topias 'Topson' Taavitsainen

Finn kom til OG i 2018. På det tidspunkt havde han aldrig været på et lønnet topniveau og havde kun begrænset erfaring med LAN. Til mange menneskers overraskelse fik han chancen for at spille på den største scene af dem alle, og han beviste, at han fortjente at være der. Han havde allerede vundet to titler på to år: TI8 og TI9. Han har siden fået en kultfølge af fans. Topias vælger nogle af de sværeste helte at spille og får det til at se nemt ud. Dette er ikke overraskende, da han begyndte at spille Dota i en alder af otte.

Andre mest populære Team OG-spillere omfattede Yeik' MidOne' Nai Zheng og Martin' Saksa' Sazdov.

Hvor og hvordan satser man på Team OG?

At satse på Team OG kan være sjovt og rentabelt, da holdet altid er en favorit, især i Dota 2-turneringer. Det kræver dog tid og forskning at placere gode væddemål.

Valg af de bedste esports betting sider

Det hele starter med at vælge den rigtige bookmaker. Før du placerer væddemål med rigtige penge, skal du sikre dig, at platformen er godt reguleret og licenseret. Sammenlign også oddsene på flere esports bookmakers for at få de bedste tilbud. Nogle af de bedste OG-væddemålssider inkluderer Rivalry, Pinnacle, Luckbox, GG.Bet og Lootbet. Her finder du forskellige betalingsmuligheder, pålidelig kundesupport, generøse bonusser og konkurrencedygtige odds.

At lære holdets statistik

Statistik over esport-hold påvirkes af en række faktorer, herunder den seneste form og nuværende holdliste. At kende disse statistikker vil hjælpe dig med at udvikle en god væddemålsstrategi og identificere de bedste væddemålsmuligheder. Find disse data på esports-forudsigelsessider, såsom Esports Charts og HLTV.

Spil inden for budgettet

Det er bedst at sætte et budget for dit spil og holde sig til det. Det ville også hjælpe, hvis du kun satsede beløb, du har råd til at tabe. Denne strategi hjælper dig med at vide, hvornår du skal stoppe med at spille, uanset om du er foran bookmakeren eller ej.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen