Alt om væddemål på Team Secret

Team Secret er en spilleenhed, der opererer i Europa, som blev grundlagt efter afslutningen af den internationale 2014-turnering. Turneringen så både Natus Vincere- og Fnatic-holdene underpræstere. Kuroky og N0tail, to store aktører i de to enheder, blev enige om at slå kræfterne sammen. De planlagde at danne et hold, der ville blive drevet af spillerne selv, snarere end af en spilleinstitution.

Kuroky introducerede Puppey, en ven og NaVi-holdkammerat, mens N0tail introducerede Fly, en ven og holdkammerat. Alt i alt færdiggjorde de deres liste med Alliance midlaner s4, hvis hold også kæmpede ved TI4. Uanset deres resultater, var de alle forpligtet til at blive en professionel esports-franchise, der bragte topspillerne sammen. De ønskede også at deltage på klodens største scener og underholde deres fans som et af de bedste e-sportshold.

Alt om væddemål på Team Secret
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Vækst af Team Secret

Med en række blandede resultater begyndte de at opnå verdensomspændende anerkendelse efter at være kommet til finalen i mange store turneringer. I Frankfurt vandt holdet henholdsvis ESL One og The Major. Senere endte de på ottendepladsen i International 2015, Dota 2s bedste årlige turnering. Disse præstationer hjalp holdet til hurtigt at blive et af de bedste Dota 2 esportshold i verden. På trods af en række spillerafgange og interne kontroverser, dominerede det professionelle Dota 2-konkurrencer i 2019. Holdet vandt MDL Paris-turneringen og ESL One Birmingham. Det var også mester i Katowice-turneringer, såvel som Chongqing Majors, samme år.

Holdets passion og engagement har været at udvide spilfællesskabet. Disse er blevet opnået ved at overholde enkle, men effektive ideologier og fremme den positive kultur, der kræves for succes i branchen. Disse dagsordener drives frem af holdets salgsfremmende og marketingsponsorater. De går også ud af deres måde at finde meget dygtige trænere og spillere til at hjælpe holdet med at vokse.

CS:GO

I marts 2016 erhvervede Team Secret en hun Counter-Strike: Global Offensiv hold fra hele verden. Holdet besluttede at udvide til Street Fighters verden den følgende måned. Efter at have sikret sig nøgletal fra Team TyRanT gik Team Secret ind i konkurrencen Age of Empires 2 i juli det følgende år. Det skulle senere signere med Team IDK og udvides til Rainbow Six Siege Pro League.

John Yao, teamets administrerende direktør, indvilligede i at overtage virksomhedens tøjler i 2017. Han havde arbejdet som strategikonsulent i størstedelen af sit professionelle liv. Yao ledte efter en forandring, og efter at have mødt Team Secrets medejer Puppey, bød en mulighed sig. Opgaven var at få den forretningsmæssige side af holdet tilbage på sporet.

Fremragende ledelse

Puppey er en ekspert talent manager, da han også er en professionel spiller. Han har en omfattende viden om, hvordan deltagerne opfatter ham, og også hvad de kræver, for at han kan fungere mere effektivt. Takket være sin store erfaring har Yao haft succes med ansvaret for den økonomiske side af tingene. På grund af denne sammenkobling af talent og virksomhedsledelse er Team Secret støt steget i graderne og er rangeret blandt de bedste og mest populære e-sportshold verden.

Det er vokset til en dominerende kraft, hvor de bedste e-sportshold konkurrerer i seks forskellige spil på begge sider af kloden, i Europa og Sydøstasien. Dota 2 og Rainbow Six Siege-hold i Europa, et vietnamesisk LoL-hold, et malaysisk PUBG Mobile-hold og filippinske Wild Rift- og VALORANT-hold i Sydøstasien. Tidligere havde organisationen også Fortnite og Counter-Strike: Global Offensive-hold.

Team Secrets spillere

Dota 2-spillere, der repræsenterer Team Secret, er Nisha (Jankowski Michał, polsk), Sumail (Sumail Hassan Syed, Pakistan og Iceiceice (Pei Xiang Daryl Koh, fra Singapore). YapzOr (Jaradat Yazied, fra Jordan) og Puppey (Ivanov Clement, estisk) hvem der er holdets kaptajn fylder holdet op.

I Rainbow six siege repræsenterer fem spillere i øjeblikket holdet. De ledes af deres britiske kaptajn Pacbull (Bull Peter). Resten af listen er også lavet af europæere, Hife (Finkenwirth Vincent, tysk), SlebbeN (Nordlund Alex, finsk), Belgiens Gomfi (de Meulenaere Santino) og Keenan (Dunne Keenan) fra Irland.

League of Legends er lavet af vietnamesiske spillere, DNK (Đỗ Ngọc Khải), Eddie (Nghĩa Hoàng) og Phi1 (Võ Văn Phi). Nagiya (Nguyễn Võ Anh Hoàng), Simon (Dương Thanh Hoà) og Jerry (Nguyễn Tiến Duy) fuldender 6-spillerlisten.

Andre spils spillere

Pubg-holdet involverer fem spillere inklusive MADTOI (Areesanan Aekachai) fra Thailand. Resten; IShotz (Tan Boon Sheng Raymond), KiD (dansk B Yusniza Muhammad), Fredo (Fuad Bin Razali Ahmad) og Jumper (Hashim Muhammad) er alle malaysiske.
League of legends: Wild Rifts 6 spillere er alle filippinske. Det er Hamez (Santos James), Azar (Salle Eleazar) og Code (Raymundo Morris). Chewy (Dela Cruz Caster), Tatsurii (Garcia Heri) og Trebor (Mansilungan Robert) udgør holdet.

På samme måde er Valorants spillere også fra Filippinerne. Dispenser (Depio Te Kevin), Dubstep (Balisi Paguirigan Jayvee) og JessieVash (Cristy Angeles Cuyco Jessie) er en del af dette team. Resten er Borkum (Albert Abadiana Timbreza Jim) og Witz (Riley Go Reyes Zhon). Jremy (Gargara Cabrera Jeremy) er en erstatningsspiller for holdet.

Team Secrets stærkeste spil

Spændende sejre for Team Secret begyndte lige efter det blev dannet og er fortsat med at vokse. 2015 og 2019 var de bedste år for holdet med hensyn til succes. Holdet vandt ESL One turnering, The Major i Frankfurt og The Summit 3, MarsTV Dota 2 League i 2015. De vandt også MLG World Finals, Nanyang Dota 2 Championships og Red Bull Battle Grounds: Dota 2 i foråret.

Holdet vandt MDL Paris, ESL One Birmingham, Katowice, samt Chongqing Majors i 2019. OMEGA League: Europe Immortal Division, DreamLeague Season 13 og The International 2019 turneringerne blev alle vundet i samme år. Det var, da de etablerede sig som et af de mest populære esportshold på tværs af disciplinerne.

En anden bemærkelsesværdig præstation er DreamLeague Season 14 DPC EU Upper Division, som de vandt i 2020. Samme år vandt de OGA Dota Pit S3: Europe/CIS-udgaven.

Hvorfor er Team Secret populær?

Team Secret har haft stor succes, især i Dota 2. De er elsket af fans og bedste esports betting sider. Deres fremtræden er steget i de senere år. Holdet er kendt i Europa, hvor de har en stor fanskare. Deres vægt på at blive et internationalt brand har hjulpet det med at få endnu mere indpas. På grund af Dota 2-holdets succes i Sydøstasien har regionen bragt nye fans til holdet. Sydøstasiens vækstrate og fanengagement har været ekstremt høj. Som et resultat har holdet dannet en ny division fyldt med spillere fra dette område.

De spil, som Team Secret har investeret i, har et stort globalt publikum. Tencent understøtter spil som PUBG Mobile, som har adskillige konkurrencer globalt. Team Secret er blevet velkendt efter konstant at have optrådt i disse e-turneringer.

Det mest kendte aspekt af Team Secret er deres bemærkelsesværdige Dota 2-cv. De er dog et top-esportshold med lister i PUBG Mobile, League of Legends, Wild Rift og Rainbow Six Siege. Disse har også en betydelig fanskare.

Team Secrets vindende hold og største øjeblikke

Dota 2-holdet har haft en række imponerende sejre. Team Secret er blandt de mest berømte esport-hold, der kan forvente en sejr når som helst. Lige siden det blev fremtrædende i Dota 2, er holdet kun blevet stærkere og udvidet dets loyale følgere og trofæskab.

Shanghai Major, også kendt som Winter Major, var det andet møde i Valves Dota Major Championships, som også Team Secret vandt. I løbet af turneringen rykkede Team Secret gennem den øvre parentes. Det besejrede OG i en bedst-af-tre-kamp med en score på 2-1 i den første runde i øvre konsol. I den anden øvre bracket-runde besejrede de Evil Geniuses 2-1. Team Secret besejrede derefter Team Liquid i en bedst-af-tre-kamp i finalen i den øvre bracket, vandt 2-0 og gik videre til finalen, som de vandt.

I marts 2016 stod Team Secret over for Team Liquid, den seneste vinder af den nederste gruppe, i en bedst-af-fem-kamp for US $1,1 millioner i Grand Finals. Kampen endte med en 3-1 sejr til Team Secret.

De vandt DreamLeague sæson 8 med en ny liste og en ny sæson af Dota Pro Circuit 2017-2018.

Ydeevne efter blanding

Holdet vandt et par store turneringer efter større omvæltninger. Vundne turneringer omfattede Chongqing Major og MDL Disneyland Paris Major. Efter KL Major i 2019, hvor Team Secret blev hyldet som en af favoritterne, har disse omrokeringer fundet sted. De klarede sig let bedre end deres jævnaldrende og levede op til deres hype. Holdet vandt derefter finalerne i den øverste bracket med en enkelt kamp over Virtus.pr. Secret var dog ikke i stand til at sikre sig en endelig sejr og dermed det store mesterskab. Seriefinalen på fem spil var en spændende oplevelse for tilskuerne.

Hvor og hvordan man spiller på Team Secret

Den mest vitale del af at vælge de rigtige esports betting sider er de forskellige tilgængelige markeder. De bedste markeder for dette holds begivenheder kan findes hos JetBull, 1xbet, Vulkanbet, Lootbet og Betsson. Hvis du vil satse på Team's Secret, ser det bedste bud ud til at være på deres Dota 2-outfit.

Holdet har det mest dominerende statistiske løb af ethvert esportshold, og etablerer sig som et af de mest fantastiske hold. Det meste af tiden viser bookmakerne til turneringer dem som favoritter. De har cementeret denne status med deres næsten uovervindelige spil i tidligere år. Derfor er det det bedste hold at satse på.

Team Secret er måske i deres livs bedste form, men det garanterer ikke, at hver eneste indsats på, at de vinder, er korrekt. Som et resultat bør spillere altid holde deres forventninger i skak og gøre ting, der kan påvirke deres indsatser, såsom sikkerhed og bookmakerpræferencer.

Spil i internationale stævner

Når det kommer til internationale konkurrencer, er andre spil lidt mere risikable. Derfor kræves der en specifik indsatsstrategi for at spille på dem. At placere direkte væddemål på mindre turneringer med få eller ingen store hold ville være den bedste strategi. Hvis du spiller mod en svag eller ligeværdig modstander, er en anden nyttig strategi at satse på, at holdet vinder kampen. Som følge heraf er det nødvendigt at følge holdet for at modtage større meddelelser, herunder deres kampe og muligvis droppede spillere. Dette vil hjælpe dig med at undgå at satse med bind for øjnene.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

The Clash at Copenhagen: Calls to Boycott the CSGOEmpire Cup
2024-03-30

The Clash at Copenhagen: Calls to Boycott the CSGOEmpire Cup

Nøgle takeaways: