Nyheder

August 4, 2022

A Bettors Guide: Kommende Rocket League-begivenheder 2022

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

eSports spilindustrien har været en fremtrædende attraktion i årevis nu. Og selvom der er alverdens skydetitler, bliver de fleste eSports-spillere en smule kugle af generiske titler og forudsigelige spiltilstande. Rocket League spillere er så heldige. Denne eSports-titel skiller sig ud i sin genre for at levere en solid attraktion takket være dets fascinerende koncept. Hurtigt fremad kan Rocket League prale af en imponerende liste over konkurrencebegivenheder.

A Bettors Guide: Kommende Rocket League-begivenheder 2022

Hvordan Rocket League blev af kraft i esportsverdenen

De fleste mennesker er lidt fascinerede over, hvad der gør Rocket League til en styrke at regne med i eSport-verdenen. Enkel, dens enkelhed for både spillere, fans og eSports-væddere.

Til at begynde med giver Rocket League-spil spillerne fleksibilitet til at hoppe ind og spille, når det passer dem. Spillere, der er heldige at bruge spillets værktøjer og deres taktik bedre end resten, bør ikke have svært ved at spille på højere niveauer.

På den anden side kan Rocket League-fans altid tune ind og følge handlingen uden at bekymre sig om komplekse regler. Spillets grundlæggende forudsætning er enkel – biler slår en fodbold ind i modstanderens målfelt. Dette er uden tvivl et let koncept at forstå og begynde at rodfæste for ethvert hold.

De, der ønsker at placere indsatser på Rocket League-begivenheder og turneringer, er heller ikke udeladt. Det kræver kun et par blik, med due diligence, at begynde at placere eSports-væddemål på Rocket League-væddemålsmarkederne.

Ser Rocket League-begivenheder i 2022

De fleste Rocket League eSports-turneringer er online-baserede. Dette betyder i bund og grund, at der ikke er nogen dedikerede spillesteder eller live-publikum. I de fleste tilfælde streames handlingen på populære streamingplatforme som Twitch og Youtube.

2021-2022 Rocket League Championship Series (RLCS) har været en af slagsen. Til at begynde med vil spillere konkurrere om en større præmiepulje, flere regioner og et nyt format. Med efterårs-, vinter- og forårsopdelinger afsluttet, har Rocket League-spillere og -fans rettet blikket mod verdensmesterskaberne.
Her er datoerne for de kommende RLCS-begivenheder i 2022:

 • Wildcard: 4. - 7. august
 • Hovedbegivenhed: 4. - 14. august

Vær venligst opmærksom på, at turneringsdatoer ofte kan ændres

Wildcard

Wildcard er den første af to etaper i verdensmesterskabet. Under det nye format har 16 hold en chance for at kvalificere sig til World Championship Wildcard. Denne begivenhed vil se hold fra Nordamerika, Europa, Mellemøsten og Nordafrika, Oceanien (OCE), Sydamerika, Afrika syd for Sharan, Asien-Pacific Nord og Asien-Pacific Syd konkurrere om Grand Finals
Med kvalifikationsstadierne stadig i gang, har følgende hold formået at booke en plads i WildCard:

 • General NRG
 • Spacestation Gaming
 • Version1 / OpTic Gaming
 • Dignitas
 • Endpoint CeX
 • FURIA Esports
 • Gaimin Gladiatorer
 • Tam Falcons
 • Veloce Esports
 • Tokyo Verdy Esports
 • Orlando Pirates Exdee
 • Team Secret
 • Bravado spil
 • Karmine Corp
 • Pionerer
 • Renegades

Wildcardet vil anvende et schweizisk format. Under dette format vil alle konkurrencer være en bedst af fem (BO5) konkurrence, hvor det første hold, der vinder tre kampe, kvalificerer sig til næste runde. Kun de otte bedste hold fra World Championship Wildcard er sikret en plads i Main Event-gruppespillet. Det betyder, at otte andre toppræsterende hold allerede venter på Wildcard-vindere i gruppespillet.

Den store finale

Grand Finals bliver en bedst af syv serier. Omend med en nulstilling af beslag. Ideelt set anvendes bracket-hvile, når et hold taber for første gang. Ideelt set nulstilles bracket normalt, når vinderen af en øvre bracket taber i Grand Finals.

Andre Rocket Leagues værd at overveje

Mens RLCS hævder stolthed over at være den største Rocket League-turnering, er det almindeligt at finde eSports-fans, især spillere, der leder efter alternative Rocket League-begivenheder, der er værd at overveje. Desværre er RLCS stort set alle Rocket League-fans har. Derudover spilles adskillige A-tier-turneringer på regional basis (regionale turneringer), der er tilknyttet RLCS.

Selvom der kan være turneringer på lavere niveau, er de fleste af dem normalt ikke dækket af eSport-væddemålssider. Så enhver, der er ivrig efter at satse på Rocket League eSports-turneringer, bør fokusere på RLCS.

Rocket League Esport Betting Tips

Til at begynde med er Rocket League-markederne meget dækket af de fleste eSport-væddemålssider. Så den bedste måde at komme i gang på er at gennemgå disse muligheder og vælge bedste eSports bookie.

Det er normalt ikke klogt for en spiller at hoppe ind og straks begynde at placere indsatser. For det første bør spillere et øjeblik tage et bagsæde og være opmærksomme på eSport-væddemålstips. På denne måde bliver det nemmere at identificere hold med overhånd.

Et andet værdifuldt tip til online eSports-væddemål bør være at forstå spillets mekanik. At gennemgå spillets regler kan være en god måde at komme i gang på. Selvfølgelig virker væddemål på et hold med flest sejre ofte genialt, men det er normalt ikke en tilstrækkelig forsikring om at træffe det rigtige valg.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder