Nyheder

August 11, 2022

Deltagermeddelelse til DreamHack 2022

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ifølge Twin Galaxies og Guinness Book of Records, DreamHack er den største LAN-fest og computerfestival globalt. Arrangementet byder på den hurtigste og mest internettrafik i verden. Entusiaster kan forudse adskillige vigtige kommende begivenheder gennem online esports-væddemål. Disse turneringer streames live på forskellige platforme.

Deltagermeddelelse til DreamHack 2022

DreamHack Melbourne 2022

Arrangementet er planlagt i Melbourne og Olympic Parks mellem 2. og 4. september. Counter-Strike: Global Offensive vender tilbage til hovedscenen i Australien for tre intense dages konkurrence for første gang siden IEM i 2019.

Deltagende hold

Når konkurrencen nærmer sig, vil deltagerne blive gjort officielle. Typisk er tre hold vindere af de lukkede kvalifikationer, mens fem hold modtager direkte invitationer til arrangementet.

Formatet består af to dobbeltelimineringsgrupper (GSL) og en gruppefase. Hver gruppe har fire hold, og åbnings- og vinderkampene er Bo1. Kampe om eliminering og finalen er Bo3. Hver gruppes to bedste hold går videre til slutspillet.

Alle kampe i single-elimineringsbracket i slutspillet er Bo3. Otte hold, der konkurrerer i Global Offensive, vil konkurrere offline om en præmiepung på USD 100.000. Vinderen af toppræmien vil modtage $50.000, og andenpladsen vil modtage $20.000. Hold, der placerer tredje og fjerde vil hver modtage en belønning på $10.000. Præmiepuljerne for hold på femte- og sjettepladsen er henholdsvis $3.000 og $2.000.

Andre spil ved begivenheden

Søndag den 4. september er DreamHack Melbourne vært for LCO Split 2 Grand Final. Konkurrencen vil byde på de bedste League of Legends-hold i Oceanien. Halo Infinite vil også blive spillet på DreamHack Melbourne. HCS ANZ Regional-begivenheden finder sted hele weekenden.

DreamHack Rotterdam 2022

Flagskibsbegivenheden i RTM Games Week bliver DreamHack Rotterdam, som vender tilbage til Rotterdam Ahoy mellem den 14. og 16. oktober. Adskillige e-sports-begivenheder, et stort LAN, et streamingstudie, underholdningsscener og en stor spillemesse, hvor deltagerne kan se Det nyeste udstyr og spil vil alle være en del af en e-sports- og spilfestival, der finder sted i år.

Deltagende hold

Otte hold vil deltage i offline kamp mod angreb i ESL Challenger Series. Et gruppetrin med to dobbeltelimineringsgrupper (GSL) er en formatfunktion. Hver gruppe består af fire hold, og de første og sejrende kampe er Bo1. De to bedste klubber fra hver gruppe går videre til slutspillet efter eliminations- og mesterskabskampene, som er Bo3-anliggender. Single-elimineringsparenteser med Bo3-kampe udgør playoff-formatet.

Efter kvalifikationen vil deltagerne blive bekræftet. Især modtager nogle hold direkte invitationer. Vinderen af toppræmien vil modtage $50.000, og andenpladsen vil modtage $20.000. Hold, der placerer sig på tredje og fjerde vil hver optjene en belønning på $10.000. Præmiepuljerne for hold på femte- og sjettepladsen er henholdsvis $3.000 og $2.000.

Sådan satser du på DreamHack-turneringer

Selvom der er mange DreamHack Esports bookmakere, kan det være en udfordring at vælge den bedste til særlige behov. Spillere bør tjekke med en esports betting side for at bekræfte de tilbudte odds for det marked, de ønsker at spille på. Størstedelen af DreamHack esports betting sites giver fremragende odds.

Almindelige indsatstyper ved DreamHack-turneringer

  • Kampdagsvæddemål: Indsatser før kamp har normalt gode odds. Dette er den mest populære måde at satse på forud for konkurrencen. De fleste esport-væddemålssider poster før kampen betting odds så snart de lukkede kvalifikationer er overstået. Størstedelen af unikke indsatser er kun tilgængelige under væddemål før kampen.

  • Direkte væddemål: I dette væddemål vil spillere satse på resultatet af hele turneringen i stedet for kun ét specifikt spil. Normalt er disse indsatser tilgængelige før begivenhedens start.

  • Live betting: Erfarne spillere, der er bekendt med sporten og oddsstrukturen, vælger ofte denne indsats. En grundig forståelse af holdene og individuelle spillere gennem esport betting tips er nødvendig for live betting. Spillere har brug for en forståelse af, hvordan man kan tjene på bestemte odds. Derfor er dette marked ikke det bedste for begyndere.

Strategier til at satse på DreamHack-turneringer

Direkte vinder

I denne enkle indsats vil enkeltpersoner satse på, at holdet vinder DreamHack Open i november. Oddsene for denne indsats på DreamHack-væddemålssiderne varierer dog lidt.

Sæt af afspillede kort

Størstedelen af DreamHack Open Qualifying-kampe er bedst af tre affærer. Indsatser på det samlede antal spillede kort med et over og under 2,5 handicap er mest udbredt. Når spillet går til tre kampe, vinder Over-indsatsen. På samme måde, når et hold vinder 2-0, vinder undervæddemålet. Nogle bookmakere tilbyder også Lige/Ulige betting-alternativer ud over Over/Under-mulighederne.

Endeligt resultat

Bettors kan forudsige den ultimative score i bedst-af-tre- eller bedst-af-fem-serien i stedet for kun at vælge vinderen. Denne indsats kan give fremragende værdi, når en person har heldet med at gætte resultatet korrekt.

Det samlede antal kort et hold vinder

DreamHack online væddemålssider tilbyder det nøjagtige væddemål på den endelige score på forskellige metoder. Spillere skal vælge, hvor mange kort de tror, hvert hold vil vinde gennem hele konkurrencen for at placere væddemålene. Bettors kan vælge et hold til at vinde nul, et eller to kort.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder