Nyheder

July 28, 2022

Onde genier giver næsten sikre væddemål

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Evil Geniuses er et e-sportshold i Nordamerika. Dette esportshold er en af verdens ældste esports-franchises. Det blev etableret i Victoria, British Columbia, i 1999. Holdet har en samling af spillere og hold på tværs af forskellige genrer.

Onde genier giver næsten sikre væddemål

Onde Genier er kendt for at have meget succesrige spillere i hvert eneste konkurrencespil, de tilbyder. Esports-holdet betragtes bredt som en af de bedste spilorganisationer i verden. Det har nogle af de bedste navne inden for e-sport på sin liste. Spillere, der leder efter e-sportsturneringer at placere deres væddemål på, kan nemt vælge dette hold.

Onde geniers spilleres yndlingsspil

Onde genier DOTA 2

Følge The International 2011, Evil Geniuses annoncerede lanceringen af deres nye Dota 2-division. Det nye hold inkluderede DeMoN, Jimmy Ho, Fear og Clinton Loomis. Holdets første opgave var at rejse til Kina for at forberede sig til de kommende SMM 2011 og G-League sæson 3 konkurrencer.

Evil Geniuses var andenpladsen i LCS 2020 Spring Split. I 2021 vandt holdet LCS Rookie of the Year-prisen. Samme år blev de vindere af LCS Coaching Staff of the Split-prisen og LCS Summer Split All-Pro Team-prisen.

Evil Geniuses' League of Legends

I slutningen af 2012 og begyndelsen af 2013 søgte Team EG efter spillere at tilføje til deres League of Legends. Organisationen lancerede sin første Liga af legender hold efter at have erhvervet den tidligere line-up af Counter Logic Gaming EU line-up i januar 2013. Yderligere signerede EG adskillige højprofilerede spillere til deres første LCS split.

Onde genier var udfordrende i begyndelsen af Spring Split. Holdet var mere effektivt i public relations og fik opmærksomhed med deres unikke "Evil"-logo. Efter en 5-7 tabt start vendte truppen tingene om. De gik 5-1 for resten af sæsonen for at slutte i en tre-vejs uafgjort om andenpladsen med 100 Thieves og FlyQuest.

Evil Geniuses' Counter-Strike: Global Offensive

Firmaet kom først ind Modangreb i begyndelsen af 2000'erne, og det var vært for flere lister indtil 2011. Da de kom med i compLexity Gamings gamle vagtliste i 2009, vandt de IEM IV American Championship Finals over compLexity Gaming og slog Fnatic på Beat it! 2010. Evil Geniuses' Counter-Strike-gren blev lukket i 2012, hvilket markerede starten på et syv-årigt sabbatår fra spillet.

Evil Geniuses forsøgte at underskrive GX-holdet i 2015. Aftalen faldt dog igennem, efter at det meste af holdet blev udelukket fra alle Valve-turneringer på livstid. Forbuddet skyldtes deres rolle i den nordamerikanske kamprigningshændelse. Med købet af NRG Esports' hold i september 2019 gik Evil Geniuses ind i Counter-Strike: Global Offensive.

Hvorfor er onde genier populære at satse på?

Dette esportshold har en række forskellige spil, som spillere kan satse på. Således kan spillere finde en bred vifte af odds på de bedste esport betting sider. Evil Geniuses succes er afhængig af deres spilleres evner til at præstere på det højeste professionelle niveau. Deres effektive implementering af en teamworkplan har sat et uudsletteligt præg på deres historie. Holdet symboliserer en bred vifte af tidligere stjerners præstationer. Disse historiske arv og betydelige forbindelser har hjulpet med at rekruttere fremragende personale. Disse har også hjulpet holdets bestræbelser på at vokse og genopfinde sig selv, hvilket gør det til en af favoritterne for spillere hos online esports betting bookmakere.

Spil på Evil Geniuses-hold

Brugere skal være myndige for at blive tilladt på enhver online betting-side. Desuden skal alle spillere være fuldt ud klar over de risici, der er forbundet med væddemål. Esports betting entusiaster kan finde Evil Geniuses odds på næsten alle esports betting sider. Disse sider tilbyder en række forskellige esports-væddemålsmarkeder, herunder turneringsvindere, pengelinjevæddemål, totaler af en kamp og handicap-indsatser, blandt andre.

Alligevel har væddemål på Evil Geniuses en vis risiko som enhver anden form for spil. Spillere skal lave research, før de deltager i enhver online væddemålsaktivitet. På trods af at intet hold er garanteret sejr ved nogen begivenhed, kan spillere bruge esport betting tips tilgængelig på internettet. Disse kan hjælpe enkeltpersoner til at sætte sig ind i nogle spil.

Strategi for at satse på Evil Geniuses-spil

Evil Geniuses-holdene deltager i forskellige onlinekonkurrencer og har fået et ry som et førende e-sportsfirma. Spillere skal drage fordel af bonusser. Nogle betting sider tilbyder esports bonusincitamenter til både nye og eksisterende spillere. Disse bonusser hjælper med at opbygge kontante reserver.

Det er også nødvendigt at have en veldefineret væddemålsstrategi. Spillere vil sandsynligvis have større succes, hvis de har en grundlæggende forestilling om spilstrategien. Disse strategier beskytter spillere mod at træffe irrationelle beslutninger. Det er tilrådeligt at følge de Onde Geniers sociale mediekanaler og andre udmeldinger på deres hjemmeside. Disse meddelelser hjælper spillere med at holde sig opdateret på holdet og dets spillere. Det er afgørende at forstå de markeder, der tilbydes af esports betting sites og sammenligne disse odds. Spillere skal bruge disse fantastiske væddemålsåbninger for at øge deres vinderchancer.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder