Nyheder

February 13, 2024

PGL Copenhagen Major American RMR: Kvalifikationer, format og tidsplan

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

PGL Copenhagen Major er lige om hjørnet, og de amerikanske kvalifikationskampe skal bringe varmen. Med kun fem hold ud af hundredvis klare sig gennem de åbne kvalifikationer, er indsatsen høj. Her er alt, hvad du behøver at vide om PGL Copenhagen Major American RMR.

PGL Copenhagen Major American RMR: Kvalifikationer, format og tidsplan

Format

Den amerikanske RMR vil byde på seksten hold fra Nord- og Sydamerika, der konkurrerer i et schweizisk bracket-format. Holdene vil blive seedet baseret på deres nuværende rekorder i den amerikanske RMR, og de vil spille indbyrdes kampe. Et hold skal vinde tre kampe for at sikre sig en plads i PGL Copenhagen Major, mens to tab vil resultere i eliminering. Konkurrencen er hård, med store navne som Complexity, Team Liquid og FURIA, der kæmper om en chance for at repræsentere regionen ved den første CS2 Major.

Såning

Når holdene har kvalificeret sig til Majoren, vil de blive seedet i Eliminationsfasen og Åbningsfasen baseret på Valves regionale stilling. Det topseedede hold fortsætter direkte til Eliminationsfasen, mens de resterende fire hold skal kæmpe sig igennem åbningsfasen.

Tidsplan og resultater

PGL Copenhagen Major American RMR sparkes i gang lørdag den 17. februar. De fem bedste hold fra RMR kvalificerer sig til Majoren, mens resten bliver elimineret. Tidsplanen for den amerikanske RMR er endnu ikke fastlagt, så følg med for opdateringer.

Sådan ser du

Du kan se al action fra den amerikanske RMR live på Twitch. PGL vil sende kampene på to kanaler: Primær og Sekundær. Derudover vil community broadcastere også streame kvalifikationerne på deres individuelle kanaler. Sørg for at tune ind og støtte dine yndlingshold!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder