Nyheder

February 20, 2022

Resultatet af EGC Winter Championship

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Når det kommer til online esports betting, er der adskillige spil, der har vundet et højt niveau af popularitet. Mange af dem er first person shooters, såsom Call of Duty. Teambaserede kamparena-titler er også meget omtalt på esport-væddemålssider. Age of Empires er derfor ret unik i dette blomstrende samfund.

Resultatet af EGC Winter Championship

AOE-serien sætter spillere i rollen som en civilisationsbygger. Målet er at udvide fra en lille gruppe jægersamlere til et mere avanceret samfund. Nøglen til sejr er at samle ressourcer til at betale for nye strukturer og teknologi. Mens spillet skrider frem, og landsbyer vokser til byer, bliver disse ressourcer mere begrænsede. Som et resultat er strategi en vigtig færdighed for professionelle spillere at have.

AOE's noget langsomme tempo og cerebrale karakter gør det til et overraskende valg inden for online betting-fællesskabet. Mange af de andre spil findes på Esport Ranker tendens til at fokusere mere på hurtig handling. AOE er dog mere spændende, end det umiddelbart ser ud til. I en konkurrencesituation skal spilleren lave meget bevidste og beregnende træk.

EGC Vintermesterskab

Den 21. januar 2022 blev der åbnet kvalifikationsshowet til en af de største Age of Empires-turneringer. Vintermesterskabet af Age of Empires IV havde en præmiepulje på $20.000 og var sponsoreret af Microsoft. Spillerne konkurrerede mod hinanden i 1-1-kampe.

Spillet i standardform kræver, at spilleren går videre gennem fire forskellige tidsaldre i historien. Denne turnering fokuserede dog udelukkende på den endelige alder. Vinteren igennem var der tre andre seriearrangementer. Kvalifikationskravene til mesterskabet blev bestemt af, hvor mange point de fik gennem sæsonen. Der blev også taget højde for mængden af præmiepenge, de vandt.

Folk, der leder efter tip til esport-væddemål, skal være opmærksomme på, at konkurrencen er meget hård. Mesterskabet bringer altid flere potentielle kandidater ind. Spillerne MarineLorD og The Viper blev udpeget som særligt gode odds. Det var dog den canadiske spiller Hera, der tog kronen. MarineLorD fra Frankrig blev nummer to. Age of Empires-væddemål kan være svært på grund af det store antal professionelle, der kæmper mod det. 32 kvalificerede sig til at deltage i finalen.

Hvordan kunne spillere have fundet vinderen?

Det er vigtigt at undersøge så mange af de medvirkende aktører som muligt. At gøre det ville have hjulpet spillere, når de skulle forudsige en vinder til EGC Winter Championship. Nu hvor det er overstået, har spillere et helt år til at afgøre, hvem der vil komme ud i toppen i 2023.

Nøglen til AOE-væddemål online er at kende styrkerne og svaghederne hos hver deltager. Hvis esport-entusiaster er seriøse omkring denne form for gambling, så kan de bruge det næste år på at lære alle spillerne at kende.

Kvalifikationskampene til vinterserien streames normalt live online. Erfarne spillere kan se disse omhyggeligt og lave detaljerede analyser. Alt kan dog ske i disse typer turneringer. Age of Empires er stærkt afhængig af kunstig intelligens designet til at teste spillernes færdigheder. Regelmæssige nye opdateringer og patches udgives ofte. Disse kan ændre dynamikken betydeligt. Det er derfor vigtigt, at online-gamblere er opmærksomme på enhver ny udvikling.

Hvad gør en god AOE-spiller?

Kun de allerbedste professionelle var inviteret til at deltage i EGC Winter Championship. Disse mennesker udviste en række lignende træk. De vidste, hvordan de skulle udnytte deres civilisations styrke. De købte kun nødvendige opgraderinger. Generelt set har en spiller med en forskelligartet hær fordelen i disse turneringer.

Ved det næste mesterskab kan kampene tillade deltagere at låse op for relikvier. Hvis det er tilfældet, vil det betyde, at vinderen skal være dygtig til at jage disse genstande og bruge den passive guldindkomst på de rigtige opgraderinger.

En af de største fejl, en person kan begå, er at forsømme terrænet. Selvom AOE lægger vægt på strukturbygning og hærtræning, spiller korttopografien også en rolle. De, der udnytter dens fordele, kan potentielt vinde kampe mod formidable modstandere.

Mikrostyring og prioritering er to af de mest vitale færdigheder at have. Hera og MarineLorD, de to mestre i 2022 Winter Series, vidste begge, hvilke kampelementer der krævede mest opmærksomhed. Derfor bør spillere favorisere spillere, der udviser sådanne egenskaber.

Hvad venter der til EGC Winter Championship 2023?

Modern Age of Empires-turneringer fokuserer normalt på de seneste udgivelser. Den nyeste udgave af AOE IV udkom først i oktober 2021. Derfor ser det ud til, at den næste vinterserie vil fortsætte med at inkludere kortene i dette spil. Online betting-fans kan bruge deres tid på at lære, hvordan AOE IV fungerer. Jo mere viden og indsigt de har, jo bedre vil de være til at forudsige en vinder for 2023.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder