Nyheder

September 15, 2022

Seneste væddemålsnyheder på StarCraft II

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

TeamLiquid StarLeague9

TeamLiquid StarLeague9-konkurrencen for StarCraft II blev annonceret i juni 2022. Disse begivenheder begynder den 29. juli og varer til og med den 4. september. De finder sted online og offline kl Team Liquid's træningsanlæg. Efter den indledende online turnering vil de 12 bedste deltagere blive fløjet til Holland for at deltage offline på Team Liquids træningsfacilitet.

Seneste væddemålsnyheder på StarCraft II

StarLeague9 har en dobbelt-elimineringsbracket med 32 spillere. Bo3-kampe vil blive spillet i Winners Bracket Rounds 1 og 2, Winners Quarterfinals og Losers Bracket Rounds 1 til 5. Bo5-kampe spilles i vindernes semifinale, tabernes kvartfinale og tabernes semifinale.

Bo7 kampe vil blive spillet til vinderfinalen og taberfinalen. Tilsvarende vil der blive spillet Bo7 store finaler, hvor vinderen af vinderrækken starter med en fordel på 1-0. Holdene vil konkurrere om en præmiepulje på USD 40.000, hvor vinderne modtager $14.000. StarCraft-entusiaster kan finde turnerings odds på populære online esports betting sider.

Global StarCraft II League Sæson 3: Kode S 2022

Legacy of the Void-versionen af spillet vil blive vist i offline-begivenheden i Sydkorea. Holdene vil konkurrere om en præmiepulje på USD 123.000, hvor vinderne tager $30.000 hjem. Mens hold på tredje- og fjerdepladsen modtager $9.000 hver, modtager andenpladsen $12.000. Konkurrencen finder sted fra den 22. august til den 13. oktober.

Alle gruppetrin 1's Dual Tournament Format-spil er Bo3-konkurrencer. De to bedste spillere fra hver gruppe kvalificerer sig til gruppefase 2, som er en Round Robin Bo3-matchup. Hver gruppes top-finishing-spiller går til playoff-semifinalerne. Hver gruppes anden- og tredjepladser går videre til 6. runde.

Den samlede kampforskel, spillets forskel og head-to-head bruges til at bryde båndene. Hvis der stadig er uafgjort, vil deltagernes kumulative kampsejre og deres forskelle på de lige deltageres kort blive taget i betragtning. En uafgjort kamp og en møntflip er de eneste resterende metoder til at bryde uafgjort.

2022 GSL Super Tournament 2 vil se sine semifinalister. Den kommende ESL Pro Tour 2022–23 Masters Atlanta har været seedet til de seks bedste. Begivenhedens vinder er garanteret en kaj ved IEM Katowice 2023.

Sådan satser du på de kommende StarCraft2-begivenheder

Typisk spil-vinder er den mest populære slags StarCraft 2-væddemål muligheder, der kan findes på esport betting sider. Ideen er lige så ligetil, som de kommer. Spillere vælger den deltager, de tror vil sejre. Når man er nybegynder, skal de holde fast i den metode, fordi det er den enkleste, indtil de forstår, hvordan alt andet fungerer.

Korrekt score

De mest populære StarCraft 2-væddemålssider giver korrekte væddemål for de bedste kampe. Disse væddemål indebærer en rimelig mængde risiko, men har en god udbetaling. Men da spillere skal forudsige den præcise score for en bestemt kamp korrekt, bør de ikke satse mange penge på dem.

Kort i alt over/under

Samlede maps over/under er mere gunstige spillers stil, hvis korrekte score væddemål er for farlige for dem. Enkeltpersoner behøver kun at gætte det samlede antal kort spillet for disse indsatser; i stedet for at forudsige det endelige resultat. Konkurrencen ender enten med to eller tre maps, og bookmakerne vil give spillerne et groft estimat, f.eks. 3, hvor spillerne kan forudsige over 3 eller under 3.

Akkumulatorer

Starcraft 2 er et 1v1-spil, der gør akkumulatorer til et fantastisk valg til højrisiko-væddemål med høj belønning. Dette væddemål er et godt valg for spillere med det formål at tjene penge ved at satse på StarCraft 2. Man skal dog være bekendt med ins og outs i det nuværende konkurrencelandskab gennem esport betting tips tilgængelige online. Spillere har en fordel, når de satser på SC2 på grund af disse tips.

Da flere kampe er tilgængelige næsten konstant, kan enkeltpersoner hurtigt binde et par indsatser sammen for at opnå en betydelig multiplikator. Oddsene for at vinde billetten falder markant med hvert efterfølgende væddemål. Heldigvis vil det være umagen værd at vinde en femdobbelt akkumulator med gode odds.

Hvorfor er Starcraft2-væddemål populært?

Grundlaget for StarCraft 2s appel ligger i dets gameplay-elementer. Spillet er et af de mest konkurrencedygtige og ligeligt matchede e-sportsspil nogensinde. Den RTS, der startede esports-bevægelsen og stadig går stærkt i dag, selvom esport-fællesskabet har flyttet sit fokus til andre genrer, er kongen af alle RTS-spil.

Selvom top-tier konkurrencer kan findes over hele verden, er det Sydkorea, hvor spillet er mest populært. StarCraft 2 er velkendt i online esports-væddemålsfællesskabet og er populært blandt esports-bettere.

Spillets primære mål er at bygge en base med forskellige strukturer omkring hubs, der består af mineral- og gasforekomster. For at bruge på at skabe hærtropper og udvikle mere komplekse faciliteter, som giver adgang til mere magtfulde enheder, indsamler spillere mineraler og gas. 

Det ultimative mål er, at en spiller skal bruge deres enheder til at ødelægge modstanderens base og enheder, mens de beskytter sig mod, at den samme skæbne sker med deres side.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder