Nyheder

July 14, 2022

Valorant ryster markedet med nye udgivelser

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Valorant er flagskibet First-Person Shooter skabt af Riot Games. Riots usædvanlige marketingplan ved hjælp af streamere har allerede sat flere Twitch-rekorder. Populariteten skyldes både spillets originalitet og Riots unikke markedsføringsteknik, der har gjort Valorant til et valg for online esports-væddemål.

Valorant ryster markedet med nye udgivelser

Riot Games sigter mod at gøre strategiske skydespil og e-sport let tilgængelige for nybegyndere. Derudover udvikler udbyderen spil for at tiltrække en betydelig konkurrerende scene. Udbyderen bestræber sig også på at imødegå nogle af de kritikpunkter, som professionelle spillere har rejst mod genren.

Ny spilagent

Den sidste tapre agent, Neon, blev udgivet i 2012. Det er længe siden, at Riot bragte endnu en til spillet. Fans har råbt efter den næste karakter i godt to måneder. Riot Games valgte at bruge lidt tid på at forbedre det aktuelle indhold i spillet, inklusive våben- og agentbalancering og kortopdateringer.

Kilder siger det Valorant spillere behøver ikke vente meget længere for at se den næste heroiske agent i aktion. Den nye agent medbringer nogle beskadigede talenter. Indtil videre er dette alle tilgængelige oplysninger om den kommende Valorant Agent, Bounty Hunter, ifølge respekterede spillækkere som ValorLeaks.

Denne tyrkiske dusørjæger vil have en gotisk og spøgende tone. Agenten vil jagte spillernes frygt, hvis de ikke begraver dem. Riots vision om at have en Bounty Hunter-karakter, der ville gøre forfølgende fjender på kort mere "intim" er blevet til virkelighed.

Den nye agents evner

Agentens voksende fanbase har også udpeget evnerne. Prowler-evnen tilkalder et rekognosceringsvæsen for at lokalisere en nærliggende modstander. Når modstanderen bliver opdaget, bliver de nærsynede. Disse tilføjelser tilføjer Valorant-væddemålsmarkeder, der kan inkluderes på online esport-væddemålssider.

  • Gribe: Denne evne affyrer en kugle op i himlen, der lander på tilstødende agenter, tøjrer og overdøver dem og forårsager skade i en kort AoE-radius.
  • Tilholdssted: Denne evne er identisk at gribe. Kun kuglen vender tilbage til himlen og forvandler sig til en vagtpost, der giver et sporafvisning til observerede modstandere.
  • Nat: Denne evne frembringer en bølge af tåge, der dæmper, sporer og nedbryder alle fjender, den kommer i kontakt med.

Verizon VCT Game Changers Series' hovedbegivenhed

Esports-betting-entusiaster har deltaget i mesterskabet. Efter en weekend med åben kvalifikation konkurrerede de otte bedste hold i den første store Verizon VCT Game Changers Series i 2022. De 8 bedste hold fra åbne kvalifikationer fortsatte til hovedturneringen, en dobbelt-elimineringsbracket, der startede den 6. april. muligheden for at satse og følge begivenheden på populære esport betting sider.

Den store finale den 9. april var bedst af fem, og alle kampe var bedst af tre. Holdene konkurrerede om en del af præmiefonden og point mod Game Changers World Championship-kvalifikationen. I alt 410 point vil blive tildelt de 16 bedste hold i hver Verizon VCT Game Changer Series.

Præmier

Cloud9 White og 80 point var udgavens sejre, der tog $20.000 og 80 point hjem. Shopify Rebellion kom på andenpladsen og modtog $10.000 og 60 point. På henholdsvis tredje- og fjerdepladsen kom Dignitas Female og Counter Logic Gaming Red. Holdene modtog $7.000 og $5.000 og 50 og 40 point.

Gen.G Black og TSM X kom på en femte- og sjetteplads og tjente $3.000 og 30 point. De sidste to blev placeret på henholdsvis 7. og 8. plads. VersionX og Dart Monkeys modtog $1.000 og 20 point for deres respektive resultater.

Mestre af tapperhed

2022 VALORANT Champions Tour er den igangværende sæsons åbningsarrangement. For en chance for at kvalificere sig til Masters i Reykjavik, konkurrerer tusindvis af hold i syv regionale VCT-konkurrencer. Personer, der er interesserede i at satse på denne begivenhed, kan se efter esports-væddemålstips hos velrenommerede onlinekilder. Begivenheden giver spillere en bred vifte af markeder.

Begivenheden startede med et gruppespil med dobbelt-eliminering i GSL-stil, før det gik over til en otte-holds dobbelt-elimineringsgruppe. De fire bedste hold i rækken blev seedet. resten blev opdelt i to grupper baseret på deres præstationer ved Challenger-begivenheder og styrken i deres region.
De to øverste hold går videre til dobbelt-elimineringsfasen, hvor de står over for de fire bedste seedede hold. Online væddemål plejer at toppe, når spil når dette niveau.

Præmie

Vinderen vil modtage en pengepræmie på $200.000 og 750 point. Andenpladsen vil modtage $120.000 og 500 point. Det tredje og fjerde hold vil modtage henholdsvis $85.000 og $65.000 og 400 og 300 point. Holdene på femte- og sjettepladsen vil modtage $40.000 og 250 point.

Der er stadig en chance for online esports-væddemål, da ingen af disse er blevet bekræftet, fordi konkurrencen stadig er i gang. Især FunPlus Phoenix-holdet modtog 200 kredsløbspoint. På grund af rejserestriktioner forårsaget af krigen mellem Rusland og Ukraine, var det ikke i stand til at konkurrere i Masters.

YouTube Streamer forbudt

Efter et modigt Tirade-klip blev offentliggjort, blev en Valorant YouTube Streamer med 6,9 millioner følgere forbudt. IShowSpeed, en gaming YouTuber og eksperimentel rapper, blev udelukket fra Valorant og andre Riot Games-titler. Derudover kan han blive udelukket fra YouTube for at nedværdige en kvindelig spiller i Riots taktiske helteskydespil.

IShowSpeed har efterfølgende undskyldt sine handlinger. Han hævdede, at han havde en dårlig dag i den virale video, som ser ud til at have udløst forbuddet. Selvom situationen hurtigt blev løst, har det ansporet til debat om spildsnak i spillet.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?

Nyheder