Sådan satser du på Esports: Den ultimative vidensguide

I denne eSports betting guide kan du finde ud af alt om væddemål på elektronisk sport. Hold dig også opdateret for at finde ud af, hvilke er de bedste videospilsgenrer og videospiltitler at satse på, samt tip til eSports væddemål. Der er ingen tvivl om, at eSports-industrien er vidne til eksponentiel vækst. Med pandemiens komme blomstrede eSports-væddemål, og i dag er det den hurtigst voksende form for væddemål.

Ifølge en rapport fra 2019 af den Las Vegas-baserede gambling-industri-entreprenør Chris Grove, var eSports samlede penge satset omkring store eSport-titler i 2020 på omkring $12,9 milliarder globalt, mens antallet af eSports-væddere globalt var cirka 6,5 millioner. Pandemiens komme, og dermed standsningen af live-kampe, må have eksploderet tallene.

Sådan satser du på Esports: Den ultimative vidensguide
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Sådan satser du på e-sport 2024

Før du deler listen over de bedste eSport videospil genrer at satse på, her er en begynderguide til eSports-væddemål. Find ud af det grundlæggende i eSports-væddemål, fra hvordan du finder det bedste websted at satse på, til odds, markeder, strategier og mere.

Sådan fungerer esports-væddemål

Esports-væddemål er simpelthen væddemål på elektronisk sport, der spilles på konkurrenceniveau. Selvom de minder ret meget om virtuelle og simulerede spil, har eSport det menneskelige præg ligesom traditionelle sportsvæddemål, hvor professionelle atleter kæmper om det, ikke AI og computersimulatorer. Professionelle hold tiltrækker allerede de bedste talenter fra hele verden, så eSport er lige så konkurrencedygtig som enhver anden sport.

Sådan satser du på e-sport

At satse på eSport er ret ligetil. Der er dog et par ting, som spillere skal vide.

Først skal spillerne beslutte sig for det spil, de vil satse på. Denne artikel vil dele nogle af de bedste genrer at satse på og de mest populære spil i eSport-scenen fra hver genre.

Sådan finder du de bedste esports betting-sider

Når en gambler har besluttet sig for et bestemt spil, bør de finde bookmakere, der tilbyder markeder for spillet. For ordens skyld er det ikke alle bookmakere, der har eSports-væddemål.

En anden væsentlig faktor at overveje, når du vælger en bookmaker, er licensering og regulering. Spil kun på registrerede og anerkendte eSports betting sider.

Dernæst skal du læse bookmakeranmeldelser og lave nogle undersøgelser for at finde bookmakere, der tilbyder hurtig og sikker bankvirksomhed, og vigtigst af alt, en omfattende liste over ind- og udbetalingsmuligheder. Spillere vil helt sikkert hurtigt komme ind i væddemål med rigtige penge. Overvej også transaktionsgebyrer, ekspeditionstid og, vigtigere, accepterede valutaer.

Et afgørende aspekt at overveje omfatter kundesupport, sprog, direkte dækning, webstedsnavigation og mobil betting.

Det tredje aspekt at fokusere på er eSports-væddemålsmarkederne og odds. Nogle bookmakere har store væddemålsmarkeder, mens andre kun tilbyder de grundlæggende muligheder. Førstnævnte er, hvad eSports-betting-entusiaster skal være på udkig efter. Når det kommer til odds, er der to ting. Tilmeld dig først betting sider med de højeste odds. For det andet bør spillere sikre sig, at det oddsformat, de kender til, understøttes.

Det er også vigtigt at overveje kampagner. De bedste eSports bookmakere har ingen indskudsbonusser og indskudsbonusser, blandt andet. Mens du spejder efter væddemålsbonusser, så husk at tjekke omsætningskravene. Jo lavere multiplikator, jo større er chancerne for at få mest muligt ud af en væddemålsbonus.

Esports-væddemålsstrategier

Ligesom traditionelle sportsvæddemål er der eSports bettingstrategier, som varierer afhængigt af spilgenren. Arbitrage-væddemål er mest populære strategi. Almindelig kendt som 'arb'-væddemålsstrategien, involverer det at placere et væddemål på alle mulige udfald af en individuel eSport-kamp.

MOBA betting guide

Multiplayer Online Battle Arena, populært kendt som MOBA, er en af de bedste videospilsgenrer at satse på. Dette strategi-videospil har to hold, der kæmper om det på en foruddefineret kampplads kendt som et kort.

MOBA-spil er topbedømte, især i Asien. Populariteten kan tilskrives det faktum, at de er omgængelige nu, hvor spillere skal slå sig sammen med venner for at opnå sejr. Nogle af de bedste MOBA-spil at satse på inkluderer Liga af legender, DOTA 2 (Defence of the Ancients 2), Mobile Legends: Bang Bang og Smite.

Sådan satser du på MOBA-spil

MOBA-væddemål bliver mere og mere populært nu, hvor der er nogle prestigefyldte MOBA-turneringer og konkurrencer såsom The International og LoL verdensmesterskab. Hvad er mere? Der er MOBA-spil at satse på næsten hele året. Interessant nok tiltrækker MOBA-spil topholdene og talenterne, hvilket tilfører strategispillet konkurrenceevne.

Rygraden i væddemål på MOBA-spil er at forstå de forskellige væddemålsmarkeder. Bettors kan spille på enkelt MOBA-kampmarkeder, MOBA-turneringer/konkurrence-/ligavindermarkeder eller kortmarkeder. Nogle af de bedste væddemål at placere inkluderer matchvinderen, kortvinderen, korttotaler, første drab, antal runder, samlede drab/odds eller endda handicap osv. Sandsynligheden for alle disse begivenheder er repræsenteret i odds.

For at satse på MOBA-spil skal du først finde en bettingside med MOBA eSports-markeder og holde dig orienteret om de kommende MOBA-konkurrencer. Bettors bør også være opmærksomme på de forskellige formater, der bruges i MOBA-spilturneringer.

Endelig bør spillere gøre noget research for at finde ud af, hvilke der er de bedste MOBA eSports hold. I øjeblikket er de kendte navne blandt andre Team Spirit, PSG.LGD, Invictus Gaming og Team Secret. Det vil også være klogt at tjekke den seneste form for det hold, som spillerne sætter deres penge på.

Battle Royale betting guide

Battle royale-spil er fantastiske online multiplayer-spil, der byder på sidste mands-gameplay og overlevelses-, udforsknings- og oprydningstaktikker. De involverer snesevis til hundredvis af spillere, der kæmper om ære i et stadigt krympende kort. Afhængigt af formatet kan spillerne være alene eller i hold.

I dag dominerer battle royale-spil eSport-scenen. Nogle af de største Battle Royale-spil inkluderer Fortnite, Call of Duty: Warzone, Apex Legends, PUBG: Battlegrounds, og Fall Guys Ultimate Knockout for blot at nævne nogle få.

Sådan satser du på Battle Royale-spil

Spil på Battle Royale-spil er blandt de mest populære former for eSport-væddemål. Populariteten af disse spil kan tilskrives det faktum, at battle royale-spil tiltrækker hundredvis af konkurrencer på topniveau og betydelige præmiepenge. To af de mest betydningsfulde battle royale-turneringer er Apex Legends Global Series (Apex Legends) og The Fortnite World Cup (Fortnite). Interessant nok tiltrak 2019 Fortnite World Cup en præmiepulje på $30 millioner.

At satse på Battle Royale-spil er ret nemt, så længe spillerne finder de bedste Battle Royale eSports-væddemålssider og forstår gameplayet, markederne og hvordan oddsene fungerer. Der er forskellige markeder at satse på afhængigt af væddemålssiden og selvfølgelig det særlige battle royale-spil.

Nogle af de almindelige markeder, som spillere bør kende, inkluderer direkte kampvindere, turneringsvindere, specialvæddemål, akkumulatorer, totaler, kortvindere, kortscore og endda in-play-væddemål, også kendt som live-væddemål.

Udover væddemålsmarkederne og odds, bør spillere være fortrolige med eSports-scenen i det battle royale-spil, de ønsker at satse på. Find ud af de bedste hold i Fortnite, de bedste hold i Apex Legends og så videre. Tag også et kig på deres seneste form for at træffe den bedste væddemålsbeslutning.

FPS betting guide

Der er ingen tvivl om, at FPS (First-Person Shooter) er en populær videospilsgenre. Det er baseret på våben og andre våbenbaserede kampe fra et førstepersons perspektiv. Spillerne styrer hovedpersonen i et 3D-rum. FPS-spil er populære, fordi de indvarsler den ægte kamppladsatmosfære takket være fordybende grafik og lyd. De fremmer også teamwork og solidaritet.

FPS-spil er populære over hele kloden. Battlefield V og Counter-Strike: Global Offensive er to af de største FPS-spil i dag. Andre populære FPS-titler i eSports inkluderer Call of Duty, Tom Clancy's Rainbow Six Siege (R6), Valorant og Overwatch.

Sådan satser du på FPS-spil

FPS-spil er ikke kun store i kumulative præmiepuljer; de dominerer også eSports betting-diagrammer. Ifølge de seneste statistikker er CS: GO førende med hensyn til væddemålsmængder, nu hvor der er masser af turneringer gennem året. Det er også nemt at satse på FPS-spil, og der er en bred vifte af væddemålsmuligheder.

Ligesom med alle andre videospilsgenrer skal spillere, der satser på FPS-spil, forstå det grundlæggende gameplay og reglerne for at træffe informerede væddemålsbeslutninger. Det er også vigtigt at forstå den aktuelle tilstand af FPS eSports-scenen. Find tid til at undersøge, hvilke er de bedste FPS-hold. I øjeblikket er de bedste FPS-hold Astralis, SEN Sentinels og San Francisco Shock. Det er også vigtigt at gennemgå alle de kommende turneringer og konkurrencer.

En anden kritisk ting, som spillere skal være opmærksomme på, er de tilgængelige spilmarkeder. FPS-spil kan have forskellige gameplay og formål, men de fleste væddemålsmuligheder ligner, hvad spillere kan finde i MOBA og Battle Royale eSports-væddemål. Nogle af de bedste markeder at satse på inkluderer turneringsvinder, matchvinder, kortvinder, first blood og live betting.

Sportssimulering væddemål guide

For traditionelle sportsvæddemål entusiaster, sportssimulerings-eSports-spil tilbyder den ultimative oplevelse, da de følger traditionelle sportsvæddemål. Som navnet antyder, er sportssimuleringsspil baseret på rigtige sportsspil såsom fodbold, hockey, motorsport, basketball og amerikansk fodbold. Sportssimuleringsspil må ikke forveksles med virtuel sport, da rigtige mennesker spiller dem.

Sportssimuleringsspil er populære globalt. Scenen kan prale af professionelle elitehold, hvoraf nogle er sponsoreret af professionelle klubber. De skildrer de store ligaer og konkurrencer og bruger state-of-the-art spilmotorer til at tilbyde realistisk gameplay og betagende grafik. Nogle af de bedste sportssimuleringsspil at satse på inkluderer FIFA, NBA2K, PES, Madden osv.

Sådan satser du på sportssimuleringsspil

Sportssimuleringsspil tiltrækker mange spillere, for det meste traditionelle sportsbetting-entusiaster. Dette skyldes, at de ligner konventionelle sportsvæddemål med hensyn til væddemålsmekanismer. Så langt, så godt, fører FIFA 21-væddemål inden for sportssimuleringsgenren med hensyn til væddemålsvolumen. Så nu, hvad har spillere brug for at vide om væddemål på sportssimuleringsvideospil?

Den første ting er at finde pålidelige væddemålssider med FIFA, PES og NBA2K markeder. Husk, at ikke alle betting-sider har disse markeder. Når det kommer til væddemål og markeder, er odds repræsenteret i et af de tre væddemålsformater eller alle formater, mens markederne forbliver de samme som i almindeligt sportsvæddemål.

Forskellen kommer dog i de hold, der skal satses på. I traditionelle sportsvæddemål er de bedste hold at spille på de mest succesrige i nyere tid. Men i eSports-væddemål bør spillere ikke se på de mest fremtrædende hold i det virkelige liv. I stedet bør de se på rekorden for eSports pro-spilleren. For eksempel kan en pro-spiller, med et superhold som PSG, med alle stjernerne, tabe til en bedre pro-spiller, der spiller med et gennemsnitligt hold fra de lavere franske ligaer.

RTS betting guide

RTS, også kendt som real-time strategispil, er en anden populær videospilsgenre at satse på. Et af de aspekter, der gør disse spil populære, er den generelt hurtigere natur. Forskellen mellem RTS-spil vs. turbaserede strategispil (TBS) er, at i RTS-spil kan spillere komme i gang samtidigt.

Der er mange RTS-spil, men kun en håndfuld funktion i den konkurrenceprægede eSport-verden. Strategispil i realtid inkluderer StarCraft II, WarCraft og Age of Empires serie.

Sådan satser du på RTS-spil

Mens populariteten af RTS-videospilsgenren er ved at blive langsommere, er spillene stadig aktive på eSport-scenen. Så hvad skal spillere vide om væddemål på RTS-spil?

Den første ting er at finde betting sider med RTS spil betting markeder, som f.eks StarCraft II og WarCraft-markeder, blandt andre. Så tilmeld dig bookies, der har masser af begivenheder og de højeste odds. Spillere bør også stræbe efter at holde sig ajour med alle udviklinger i verden af RTS-spil. Først skal du forstå gameplayet af RTS-spil og de grundlæggende regler. Det er vigtigt, at du får at vide om de forskellige turneringsformater, der bruges.

Tjek endelig stillingerne for at finde ud af de bedste hold og spillere at sætte penge på. For en god ordens skyld bliver hold ved med at skifte lister, så sørg for at tjekke holdets seneste formular for at træffe den rigtige væddemålsbeslutning.

Afslutter

Det er det; en guide til, hvordan du satser på eSport. Husk, at der er eSports betting tips og strategier, der øger vinderchancerne. Sørg også for at tjekke, hvad eksperterne siger i deres forudsigelser, før du laver det væddemål!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

Ting at vide om esports-væddemål på onlinekasinoer
2023-02-09

Ting at vide om esports-væddemål på onlinekasinoer

Der er ikke mange ting, du kan gøre, der leverer et lignende niveau af spænding og spænding som esports-væddemål. Esports-væddemål er endnu mere spændende end sportsvæddemål til almindelige sportsbegivenheder, fordi e-sport er langt mere uforudsigelig end almindelig sport. At se et underdog-hold vinde mod et af topholdene på e-sportsscenen er ikke så ualmindeligt.

eSports vilkår og sprogbrug, du behøver at kende
2023-01-19

eSports vilkår og sprogbrug, du behøver at kende

Sett er skræmmende i det sene spil. Dette niveau af tanking-potentiale, kombineret med et så højt DPS-output, kan være ødelæggende for hold, der mangler AoE crowd control. Hans bærepotentiale vil snebold, hvis han igen kan stjæle Red Buff.

Sådan satser du på Apex Legends i 2022
2022-03-31

Sådan satser du på Apex Legends i 2022

Apex Legends-væddemål får langsomt indpas, efterhånden som flere og flere fans af Battle Royale-helteskydespillet satser på hundredvis af turneringer og konkurrencer verden over. Hvis betting lyder som en idé, er dette stedet at være. Find ud af alt om Apex Legends betting 2022, fra det grundlæggende i Apex Legends online væddemål til de største konkurrencer og hold.