Top Heroes of the Storm væddemålssider 2024

Heroes of the Storm (HotS) er et Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) spil. En typisk kamp byder på to hold af fem, der kæmper på en tilfældig kampplads. Hvert hold har det samme mål, at decimere deres modstanders base. De involverede hold anvender taktiske elementer og arkadeelementer for at nå hovedmålet.

Uden tvivl fortsætter Heroes of the Storm med at trodse de fleste af sine forventninger. Der er tempofyldte kampe på tværs af forskellige baggrunde ved dens forbindelse, som hver tjener et unikt formål. Som navnet antyder, har heltene en betydelig indflydelse på spillets resultat. I modsætning til konventionelle MOBA-oplevelser behøver spillere ikke at bekymre sig om at købe tilfældige genstande eller spil i langsomt tempo for at slide deres beslutsomhed ned.

Top Heroes of the Storm væddemålssider 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Unikke egenskaber

Under gameplay skal spillerne kæmpe hårdt og hurtigt. Og vigtigst af alt forventes de at arbejde som et team for at imødegå eventuelle fremskridt fra fjenden og udtænke deres strategier. Når det er sagt, her er fire attributter af Heroes of the Storm, der sætter den et hak højere over andre MOBA spil.

Heltevalg og roller

HoTS kombinerer et udvalg af nogle heroiske karakterer fra Blizzards spiluniverser. Disse helte er kategoriseret som krigere, støtter, snigmordere eller specialister. Spillere bør sætte sig ind i hver af disse helte, hvilket er medvirkende til at forstå, hvordan deres unikke egenskaber synergis på kortet.

Hold nivellering

Teamwork er nøglen til ethvert team for at være effektive i deres mission. Hver spiller bidrager til en fælles erfaringspool, så holdudjævning spiller en grundlæggende rolle i at sikre, at spillerne høster fordelene af deres indsats.

Talent system

Hver helt i dette MOBA-spil har unikke færdigheder, der afsløres, efterhånden som spillet skrider frem. Ideelt set erstatter disse talenter det, der ofte tilbydes i 'varebutikken', der findes i konvektionsspil.

Dynamisk slagmark

Hver af Heroes of the Storms slagmarker byder på unikke gameplay og mål. Spillere skal passe på interessepunkter og konflikter for at opnå troskab fra lejesoldaterne, der befolker slagmarken.

Spil på Heroes of the Storm

Ligesom andre MOBA-spil nyder HotS en stor tilhængerskare i esports-spilscenen. Selvom Heroes of the Storm ikke er rangeret blandt de mest spillede esports-spil, forbliver nogle spillere oprigtigt interesserede i at satse på dette spil.

Ligesom med enhver form for online e-sportsvæddemål, kan spillere blive overvældet af et hav af væddemålstips, der dækker forskellige HotS-begivenheder. Det vigtigste er dog at forstå de forskellige typer væddemål, der er tilgængelige for spillere, der er interesserede i Heroes of the Storm-væddemål.

Match vinder

Det klassiske match-vinder-væddemål er uden tvivl den mest almindelige type væddemål i esports-spil. Dette væddemål kræver kun, at spillere forudsiger vinderen af en kamp. Som forventet vil favoritholdet have lavere odds end underdogs.

Vinder af kort

Kortvinder-væddemålet indebærer at forudsige holdet vil vinde et bestemt kort. Erfarne HotS-væddere finder dette væddemål særligt tiltalende, når de placerer live-væddemål. Ideelt set er det nemt at forudsige resultatet af et givet kort ved at se på de udvalgte helte.

Handicap væddemål

Spillere, der er ivrige efter at minimere risici, har lyst til handicapvæddemål. Ideelt set ligner dette væddemål matchvinderen, kun at holdet, der satsede på, har nogle gevinster tilføjet til holdets score.

Første blodvæddemål

Som navnet antyder, refererer første blod til det første drab. Dette væddemål kan være et hit eller miss, da det kræver, at spillerne forudsiger det hold, der vil lave den første scoring. Ideelt set anbefales first blood-indsatser for det meste til erfarne, der forstår spillets dynamik.

Hvorfor er Heroes of the Storm populær?

Heroes of the Storm bliver støt populært på trods af dets oprindelige dystre udsigter. En af hovedårsagerne til dens konstante vækst er, at spiludviklere har flyttet deres fokus til at give spillere den bedste balance. Desuden tilbyder HotS mere levedygtige blinds, sjove talenter og, vigtigst af alt, fantastiske helteinteraktioner.

Mens indholdsudgivelser har været relativt langsomme, har HotS-udviklere kompenseret for dette ved at betjene spillere med regelmæssige balanceopdateringer, re-works, gameplay-justeringer og nogle sæsonbegivenheder. Med spillere serveret med et bredt spektrum af episke øjeblikke, har dette spil alt at elske. Derudover er de actionfyldte holdkampe, elskede karakterer og overlegen grafik nok grunde til, at dette e-sportsspil fortsætter med at trives.

Internetfællesskab

HotS internetfællesskab er mere indbydende end andre MOBA'er, især spillere, der er nye i spillet. Det er dog et kendt faktum, at online-fællesskabet til tider kan blive en smule fjendtligt, da det er fyldt med alle slags spillere. Dette vil sige, at der ikke er nogen måde, en spiller kan forudsige deres oplevelser i fællesskabet. Men generelt har HoTS-spillere en tendens til at være mere tilgivende og opfindsomme over for nye spillere.

Spil Heroes of the Storm online

Spillere, der er ivrige efter at spille HotS online, kan være ivrige efter at se på antallet. Uden tvivl strømmer mange MOBA-spillere online for at spille dette spil, men det nøjagtige antal på et givet tidspunkt kan være vildledende. Men hvis generelle statistikker er noget at gå efter, anslås det globale antal af HotS til at være omkring 7 millioner.

Big Heroes of the Storm-spillere

De fleste af de bedste HotS esports spillere har eksisteret i et stykke tid og har været med i andre Blizzard-titler. Hvis de samlede spilgevinster er noget at gå efter, kan følgende spillere blive rangeret som de mest fremtrædende spillere i spillet.

 • Jeong, Won Ho
 • Lee, Jung Hyeong
 • Lee, Jae vandt
 • Jeg, Jin Woo
 • Kang, Woon Sung

Hvorfor elsker spillere HoTS?

Når det kommer til MOBA'er, er Heroes of the Storm uden tvivl blandt de mest elskede spil. Og her er nogle grunde til, at et stigende antal esports-spillere finder det tiltalende:

 • Der er flere kort eller slagmarker at nyde
 • Det tilbyder et holdfokuseret gameplay
 • Den har et objektivt orienteret design

Sådan spiller du HotS

HoTS er et holdspil. Spilleren starter med at vælge spiltilstand. Der er fem spiltilstande: Versus AI, Quick Match, Unranked, Rating og Brawl. Inden du prøver andre niveauer, rådes nye spillere til at starte med Versus AI's, det laveste niveau. En niveau 50-konto kvalificerer enhver spiller til at spille rangerede kampe.

For så vidt angår gameplayet, er målet at skubbe mod modstanderens base og ødelægge deres nexus.

Spillets største spillere og hold

Efter HotS Global Championships blev de fleste franchisehold som Cloud9, Gen.G og Team liquid opløst. Andre formåede dog at hænge på, og som et resultat har de fundet massiv succes i spillet. Når det er sagt, her er en liste over haner, der har haft stor succes i Heroes of the Storm-turneringerne:

 • Enkelhed
 • WildHeart Esports
 • CrowdControl
 • Oxygen Esports

Er der et Heroes of the Storm-mesterskab?

Også kendt som esports World Convention (ESWC) er et professionelt mesterskab, der byder på nogle af de bedste spillere og hold. Struktureret i et kvalifikationsformat, får hold, der klarer sig forbi kvalifikationerne, en plads til at repræsentere deres lande ved ESWC verdensmesterskaberne.

Hvad er et HotS verdensmesterskab?

HotS World Cup, også kendt som Heroes of the Storm World Championship, blev første gang spillet i 2015. Denne turnering blev første gang afholdt i BlizzCon i 2015. I denne turnering kæmpede otte hold om $500.000. I 2016 blev præmiepuljen fordoblet, hvilket markerede starten på Heroes of the Storm Global Championship Circuit. Men mod slutningen af 2018 annoncerede Blizzard sine intentioner om at reducere HotS-begivenheden.

Heroes of the Storm verdensmesterskabsvæddemål

Spillere, der er ivrige efter at satse på globale eSports-begivenheder, kan være ivrige efter at satse på Heroes of the Storm World Cup. Oprindeligt set som en stor ting på det bedste esports-væddemålssted, står HotS-spillere i dag kun tilbage med globale begivenheder efter nedtrapningen.

HotS-spillere, der er interesseret i VM eller ethvert andet globalt mesterskab, bør interessere sig meget for hold eller lande, der konsekvent har leveret på den store scene. For eksempel er nordkoreanske og amerikanske hold normalt et snit over resten i globale begivenheder.

Spil på Heroes of the Storm hos udbydere

Da Heroes of the Storm bliver mere og mere populær, er nogle af de bedste esports-betting-sider meget interesserede i sporten. Selvom nogle esports-betting-apps måske er lidt tilbageholdende med at dække sporten, har de fleste af de 'store drenge' i branchen allerede givet deres intentioner til kende. Når det er sagt, her er nogle esport-betting-sider, der i udtømmende henvender sig til HotS esport-betting:

Betvinder

Betvinder gør hurtigt sin tilstedeværelse mærket blandt Heroes of the Storm esport-bettere. Denne bookmaker dækker mange e-sportsbegivenheder over hele kloden. Det vigtigste er, at Betwinner tilbyder yderligere markeder på specifikke begivenheder.

22Væddemål

22Væddemål er en anden go-to-mulighed, hvad angår væddemål på HotS. Denne bookmaker har dækket esport-begivenheder i et stykke tid nu. Med generøse odds og mange væddemålsmarkeder bør 22Bet være et topvalg for HotS-væddere.

1xBet

1xBet er blandt de mest populære operatører i traditionelle sportsvæddemål. Denne operatør skiller sig også ud inden for e-sportsvæddemål, takket være dens fremragende kundeservice, generøse incitamenter, favorable odds og forskellige væddemålsmarkeder.

Følg de bedste helte fra Storm-holdene og sats præcist

At vædde på enhver esport-begivenhed kræver en vis due diligence. Som et resultat er vigtigheden af at følge verdens bedste Heroes of the Storm-hold nøglen til ofte at komme med de korrekte forudsigelser.

Gen G

Sydkoreanske Gen G er rangeret som et af de bedste e-sportshold. Dette hold har vundet otte Heroes of the Storm-turneringer og har tjent enorme $1.360.000.

Team Dignitas

Team Dignitas er et andet hold, som enhver HoTS-spiller bør være ivrig efter at følge. Baseret i Newark, New Jersey, skuffer dette hold sjældent på den store scene. Dets Heroes of the Storm-hold har samlet samlet $1.178.555 fra tredive konkurrencer.

MVP

MVP er endnu et sydkoreansk hold på vores liste over bedste hold. Selvom der er rapporter om, at dets hold ikke længere vil være med i Heroes of the Storm-konkurrencer, er det altid et topvalg, når det vises på enhver HoTS esports-begivenhed.

Når først en spiller forstår karakteren af konkurrencen, bliver det meget nemt for dem at lave de korrekte forudsigelser. Desuden skal enhver spiller holde sig ajour med aktuelle begivenheder og dynamikker omkring sporten, i betragtning af at forskellige ændringer over tid.

Fordele og ulemper

Det kræver ikke meget at forstå, hvad Heroes of the Storm tilbyder. Her er en liste over nogle af HotS' hits og misses, der kunne interessere spillere og spillere, der satser på spillet.

Fordele

Spillet er tempofyldt med korte og spændende kampe. Det gennemsnitlige HoTS-spil går på omkring 20 minutter, nok til at investere spilleren uden at blive drænet.

 • Helte har ikke statiske funktioner
 • Den har en række helte fra de bedste snestormspil
 • Spillere får serveret den meget eftertragtede kortvariant for en værdifuld spiloplevelse.
 • Enkle og seje billeder
 • Spillere belønnes med øget rangering
 • Spillet giver spillerne 30 dage til at gennemgå deres tidligere spil og finde en bedre måde at konkurrere på
 • Nye spillere kan teste spillet, før de vælger at bruge på spillet

Ulemper

 • Oplevelsen kan være langsom, hvis områder, hvor helte og galninger efterlades
 • Spillere har ikke mulighed for at spille deres yndlingskort
 • Spillere møder nogle gange nogle progressionsbaserede forhindringer, der er uden for kampen
 • Brugerinterfase kan ikke tilpasses

Forstå Heroes of the Storm odds

Enhver esports-vædder bør forstå oddsene benyttet af enhver given esports-betting-app. Til at begynde med giver høje HotS-betting-odds mest værdi. Spillere, der er interesserede i at satse på HotS, bør forstå de odds, der tilbydes af forskellige bookmakere. Her er nogle almindelige typer af Heroes of the Storm-odds.

 • Amerikanske odds: Som navnet antyder, bruges amerikanske odds almindeligvis i Amerika. Den iøjnefaldende funktion har normalt plus (+) og minus (-) tegn knyttet. Ideelt set angiver tallet med et minustegn ofte det beløb, der skal satses for at vinde $100.
 • Decimal odds: Decimalodds, der oftest bruges på europæiske bettingsider, er blandt de nemmeste at arbejde med. Det eneste, en spiller skal gøre, er at gange oddset med det satsede beløb.
 • Fraktionelle odds: De fleste bookmakere tilbyder brøkdele af odds. Ligesom decimal odds er det ret simpelt at forstå dem. Multiplicer brøken med satsningsbeløbet giver fortjenesten eller det opnåede beløb.

Sådan vinder du bedst væddemål på Heroes of the Storm

Nu hvor alt om Heroes of the esport er blevet dissekeret meget langt, er det også vigtigt at se på måder eller tilgange, der kan hjælpe spillere med at smage succes i spillet. Her er nogle værdifulde tips til HotS bettors.

 • Se, hvordan erfarne spillere placerer deres indsatser for hurtigt at forstå det grundlæggende
 • Vær opmærksom på statistikken og engager fællesskabet
 • Fokuser mere på META-tendenserne
 • Placer væddemål til det højest mulige odds for maksimal værdi
 • Sørg for, at du praktiserer ansvarligt spil
About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
eSport
About

Jun-ho Kim, Sydkoreas dynamiske Esports-maestro, står som et fyrtårn af viden hos EsportRanker. Jun-ho blander analytisk dygtighed med en medfødt kærlighed til spil og optrævler det indviklede billedtæppe af onlinekonkurrencer og sikrer, at spillere forbliver informerede og inspirerede.

Send email
More posts by Jun-ho Kim