Astralis

Astralis, også kendt som AST, er uden tvivl et af de bedste eSport-hold i verden. Det danske outfit har nået højderne for at blive en dominerende kraft i de bedste eSports turneringer og konkurrencer. I dette runde-up kan du finde ud af alle detaljer om Astralis, fra dets oprettelse til de forskellige spil, det har lister i. Find også ud af om holdets præstationer og præstationer på den globale eSports-arena og, hvad der er vigtigt, hvordan man satser på Astralis.

Astralis er et berømt eSport-hold, der blev grundlagt i 2019, efter dets grundlæggere købte RFRSH Entertainment, et eSport-firma startet i 2016 af Nikolaj Nyholm og Jakob Lund Kristensen. RFRSH Entertainment havde hold i to divisioner, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) og League of Legends. Efter RFRSH Entertainments opkøb begyndte de to hold at spille under Astralis-mærket. Det resulterede i, at spillerne på de respektive hold, såvel som nøglestaben, også flyttede til Astralis.

Astralis
Om Astralis

Om Astralis

Ejet af Astralis Group Management ApS har Astralis rekorden som den første eSports-franchise, der er børsnoteret efter sin notering på Nasdaq First North Growth Market i december 2019. Ifølge de seneste finansielle rapporter fra selskabet er Astralis' nettoomsætning for 2021 regnskabsåret var omkring 10 millioner dollars, en stigning på 45 % i forhold til året før.

I dag er Astralis blandt de mest populære eSports-hold. Det samarbejder med nogle af verdens førende mærker, herunder GARMIN, POWER, Aim Lab, Logitech, UNIBET, Turtle Beach, OMEN by HP, Hummel, Secretlab, Next Level Trading og Bang & Olufsen, for blot at nævne nogle få.

Om Astralis
Astralis hold

Astralis hold

Mens Astralis startede som et top-esportshold i CS: GO, er det udvidet til andre divisioner. Fra 2022 har eSports-outfittet lister i Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends (LoL), Fortnite, FIFA og Rainbow Six: Siege.

Som tidligere nævnt deltog de to pionerhold i CS: GO og League of Legends. Umiddelbart efter at have erhvervet de to RFRSH Entertainment-hold, gik Astralis videre og etablerede et FIFA-hold tidligere kendt som Future FC og lancerede senere en Rainbow Six: Siege-liste, tidligere kendt som Disrupt Gaming. På den anden side blev Astralis Fortnite-holdet dannet i 2021 efter underskrivelsen af 'Th0masHD', en af de bedste pro-spillere i Battle royale spil dengang.

I dag spiller alle de fem hold under Astralis-paraplyen i holdets officielle farver, sort og rød, med Astralis-logoet.

Astralis hold
Astralis' stærkeste spil

Astralis' stærkeste spil

Mens Astralis har hold i fem eSports-divisioner, er dens dominans i Counter-Strike: Global Offensive. Holdets succes i CS: GO kan tilskrives købet af RFRSH Entertainments liste, der inkluderede nogle af first-person shooters hotshots, herunder René "cajunb" Borg, Andreas "Xyp9x" Højsleth, Finn "karrigan" Andersen, Nicolai "dev1ce " Reedtz, og Peter "dupreeh" Rasmussen. Udover den rige vagtliste kan rollen som holdets træner, Danny "zonic" Sørensen, ikke ignoreres. Den tidligere CS: GO pro-spiller har været afgørende for Astralis CS: GO-holdets succes. Han vandt 'Best Esports Coach' ved The Games Award 2020.

Med fire CS: GO Majors i sit trofæskab og over 20 andre mesterskaber er Astralis uden tvivl det bedste CS: GO-hold. Når det er sagt, er Valve and Hidden Path Entertainments multiplayer first-person shooter, CS: GO, Astralis' stærkeste spil.

Andre top Astralis-hold

En af de andre at se er Astralis FIFA-holdet. For nylig blev Stephanie "Teca" Luana den første kvinde til at kvalificere sig til den eftertragtede FIFAs Challenger Mode. Det er et tegn på, at Astralis FIFA-holdet er klar til storhed. Andrei "Xerxe" Dragomirs tilbagevenden til Astralis League of Legends-listen og underskrivelsen af Kiss "Vizicsacsi" Tamás betyder også, at Astralis vil være et hold at se i LoL-turneringer.

Astralis' stærkeste spil
Hvorfor er Astralis populær?

Hvorfor er Astralis populær?

Astralis er en af de mest populære eSport-hold som spillere satser på. Der er flere grunde til, at dette hold er berømt i eSports-væddemålsscenen.

Først er holdets dominans i Counter-Strike: Global Offensive-turneringer. Holdet har udmærket sig i fire CS: GO Majors, der slog de kendte navne, herunder FaZe Clan, Fnatic, Team Liquid og Natus Vincere. Astralis har også været en styrke at regne med i flere andre top CS: GO-turneringer. Denne dominans gør bestemt holdet populært på væddemålsscenen, da spillere altid satser på de mest produktive vindere og spillere.

En anden grund til Astralis' popularitet er den store rækkevidde på sociale medier. Holdet kan prale af millioner af følgere på dets sociale mediekanaler: Twitter, Facebook, Twitch, YouTube og Instagram. Det brede publikum gør det til et populært eSport-hold på bettingscenen.

Sidst er dets partnerskab med UNIBET, en af de bedste eSports bookmakere. Holdet indgik et samarbejde med UNIBET, som sætter det i front, når det kommer til betting. Det betyder, at de fleste UNIBET-spillere er mere tilbøjelige til at satse på Astralis end noget andet eSport-outfit.

Hvorfor er Astralis populær?
Astralis' priser og resultater

Astralis' priser og resultater

Astralis er et af de mest dekorerede eSports-hold, især i Counter-Strike: Global Offensive. Holdet har samlet $9.347.284,71 ind fra 127 turneringer. Nedenfor er nogle af de største gevinster i det danske outfit.

  • ELEAGUE Major: Atlanta 2017: Astralis stak af med ELEAGUE Major: Atlanta 2017-trofæet i det 10. Counter-Strike: Global Offensive Major Championship og slog de andre 15 hold og vandt med præmiepengene på $500.000. Astralis var i sin første finale, som stillede det heldanske hold mod Virtus.pro. Efter en ophedet kamp slog AST ud af Virtus.pro i den tredje kamp af den bedste af tre finaler for at vinde sin første Major.

  • FACEIT Major: London 2018: Astralis' anden major kom i det 13. Counter-Strike: Global Offensive Major Championship, der tiltrak 24 hold. Efter at have sluppet forbi FaZe Clan og Team Liquid mødtes Astralis med Natus Vincere, der havde slået BIG i kvarterne og MIBR i semifinalen. Selvom det forventedes at blive en adrenalinfyldt kamp, formåede Astralis at slippe forbi Natus Vincere, der slog det ukrainske hold for at vinde sit andet Major Championship og præmiepengene på $500.000.

  • Intel Extreme Masters Sæson XIII: Katowice Major 2019: Den tredje Astralis Major kom i det 14. Counter-Strike: Global Offensive Major Championship, som også havde 24 hold. Astralis beviste endnu en gang sin dominans i CS: GO ved at slå Ninjas in Pyjamas og MIBR i slutspillet for at møde ENCE, som overraskede verden ved at slå Team Liquid og Natus Vincere for at nå finalen. Men som alle forventede, var ENCE ingen match for Astralis. Danskerne tog hjem med deres tredje Major Championship og $500.000 for at blive det tredje hold til at vinde Majors i træk.

  • StarLadder Major: Berlin 2019: I det 15. Counter-Strike: Global Offensive Major Championship gik Astralis videre for at bevise over for verden, at det var det bedste CS: GO-hold, og slog de andre 23 hold for at bevare sin titel som verdensmester. Efter en række walkovers tæskede Astralis overbevisende det kasakhstanske eSport-hold AVANGAR for at vinde sin fjerde Majors. Sejren i Tyskland var monumental, da Astralis blev det eneste hold, der vandt fire Majors, hvilket i sidste ende gjorde det til det bedste Counter-Strike: Global Offensive-hold i historien.

Ovenstående er Astralis vigtigste præstationer. Holdet har vundet over 20 andre mesterskaber, inklusive IEM Global Challenge 2020, DreamHack Masters Winter 2020 Europe, BLAST Pro Series: Global Final 2019, ECS Season 8 Finals og BLAST Pro Series: São Paulo 2019, for blot at nævne nogle få.

Astralis' priser og resultater
Bedste og mest populære Astralis-spillere

Bedste og mest populære Astralis-spillere

En af de vigtigste drivkræfter bag Astralis' succes er dens afgrøde af talent. Holdet har investeret betydeligt i talenterhvervelse, der bringer verdens bedste spillere ind i de forskellige divisioner. Nedenfor er nogle af de bedste Astralis-spillere.

  • Peter "dupreeh" Rasmussen (CS: GO): Dupreeh har været afgørende for succesen med Astralis' CS: GO-liste, der har hjulpet det danske hold med at vinde de fire Majors plus mange andre mesterskaber. Efter et vellykket ophold hos Astralis sluttede Dupreeh sig til Team Vitality i 2022.
  • Andreas "Xyp9x" Højsleth (CS: GO): Et andet hotshot er ''Xyp9x''som også var en del af holdet, der vandt Astralis' fire Majors. Den tidligere Team Solomid- og Team Dignitas-spiller blev kåret som en af de bedste CS: GO-spillere i 2018 og fortsætter med at slå modstandere med Astralis.
  • Lukas "gla1ve" Rossander (CS: GO): Rossander rangerer også som en af de bedste og mest populære Astralis-spillere. Han vandt også fire majors og fortsætter sin handel med Astralis.
  • Andrei "Xerxe" Dragomir (LoL): Astralis har for nylig underskrevet "Xerxe" for at styrke sin LoL-liste. Jungleren bringer et væld af erfaringer ind og vil helt sikkert være medvirkende til 2022 LEC Summer Split.
  • Stephanie "Teca" Luana (FIFA): Efter at være blevet den første kvindelige spiller til at kvalificere sig til FIFA's Challengers Mode, vil "Teca" virkelig blive en fanfavorit.
Bedste og mest populære Astralis-spillere
Hvor og hvordan man satser på Astralis

Hvor og hvordan man satser på Astralis

For dem, der er til eSports-væddemål, er Astralis et af de bedste hold at spille på. Men der er et par ting, som spillere skal vide.

Først er det, hvilket er det bedste Astralis-hold at regne med. Som diskuteret tidligere, er Counter-Strike: Global Offensive den division, som Astralis er dominerende i. Når det er sagt, har spillere, der ønsker at satse på Astralis, en bedre chance, når de satser på Astralis CS: GO-holdet. Astralis-listen har nogle af de bedste CS: GO-spillere. Men det betyder ikke, at væddemål på andre Astralis-hold ikke er en god idé. Dette er så længe spillere overvejer modstanderen og, hvad der er vigtigt, oddsene. Tommelfingerreglen er, at jo højere odds, jo lavere er chancerne for at vinde, og omvendt.

Det næste aspekt handler om at finde bedste eSports betting sider. Spil på en bettingside uden indskud og indskudsbonusser for at øge bankrollen. En velrenommeret væddemålsmyndighed bør også give webstedet licens. Til sidst, tjek brugervenlighedsfunktionerne; for eksempel livestreams af de forskellige eSports kampe og turneringer. Denne fantastiske funktion gør det muligt for spillere at følge handlingen direkte fra væddemålssiden.

Hvor og hvordan man satser på Astralis