Alt om væddemål på SK Gaming

SK Gaming er en anerkendt organisation og et af de mest kendte esport-hold inden for professionelt videospil verden over. Schroet Kommando (SK), et blomstrende e-sportsfirma med kontorer i Köln og Berlin, Tyskland, blev grundlagt i 1997 af dedikerede venner. I løbet af de sidste to og et halvt årti har SK Gaming haft succes i store turneringsstævner. De har også vundet millioner af dollars i præmiepenge i forskellige sportsgrene. Som en ambitiøs konkurrent og en forretning, der tænker ud af boksen, har SK gjort nogle af de mest kendte personer i esports historie og ført an på flere fronter.

SK Gaming har altid lagt vægt på den internationale atmosfære blandt sine medlemmer på trods af sine triumfer på og uden for banen. Siden gruppen blev startet, har den forsøgt at opbygge venskaber mellem spillere og medarbejdere fra forskellige etniske og religiøse baggrunde.

Alt om væddemål på SK Gaming
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

Spillere af SK Gaming

Emil Moselund, alias Fruity, Thomas "Ekon" Chenel, og Kérian Candolfi, almindeligvis kendt som Kérian, repræsenterer SK Gaming i Rocket League konkurrencer. Førstnævnte er fra Danmark, mens de to andre er danske.

Fire tyske spillere repræsenterer SK Gaming i Clash Royale-konkurrencer. Det er Justus von Eitzen, alias Flobby, og Morten Mehmert, almindeligvis kendt under sit fornavn, Morten. De to andre er Samuel "xopxsam" Klotz og Lucas Nageler, alias BigSpin.

SK Gaming stiller også med et hold i Brawl Stars. Det er blandt de mest populære e-sportshold. Disse er Pedro Guijarro, Bekri "Symantec" Tahiri og Guillem González, alias GuilleVGX. Ruben 'Ikaoss' Exposito og Sergio Iglesias alias Kiwii fuldender femmandslisten. Symantec er den eneste tysker på det bedste esports-hold; resten er spanske.

SK Gamings FIFA-liste er kun sammensat af to tyske spillere. Det er Niklas Noerenberg, alias NiklasNeo, og Tim "TimLatka" Schartmann.

League of Legends spillere

Der er to hold i Liga af legender. Disse er det første SSK Gaming-hold, der blev etableret i 2010, og SK Gaming Prime, der blev grundlagt i 2014. Primes liste deltager hovedsageligt i lokale turneringer. Hovedgruppen består af syv spillere, inklusive Erberk "Gilius" Demir og Janik Bartels, alias Jenax, begge fra Tyskland. Andre spillere er Jean "Jezu" Massol (Frankrig), Erik Wessén alias Treatz (Sverige) og Thomas "Tom" Diakun fra Storbritannien. De to andre er Daniyal Gamani, kendt som Sertuss, fra Tyskland, og Simon' Swiffer' Papamarkos fra Australien.

Prime Team består også af syv spillere. To er hollandske spillere; Alois Nelissen, almindeligvis kendt som Alois, og Max' Raqo' Temminck. Georgia Paras alias TroubleInc (tysk), Edgaras' Eckas' Strazdauskas (Litauen) og Sven Vidović alias Dehaste (Kroatien) er også blandt de bedste esport-holdmedlemmer. De to andre er Ilya Makavchuk (Hviderusland) alias Gadjet og Patryk "Mystiq" Piórkowski fra Polen.

SK Gamings stærkeste spil

Brawl Stars

Dette er SK Gamings mest robuste spil. Brawl Stars-holdet blev grundlagt i 2022 og består i øjeblikket af 5-stjernede spillere og er et berømt esport-hold fra SK Gaming. Holdet har vundet i adskillige top Brawl Stars-konkurrencer. På trods af forskellige turneringer vinder, er dette hold kendt for sin rejse til Brawl Stars World Finals 2020.

Afslutningen var årets sidste begivenhed afholdt af Supercell. Verdensmesterskabet i konkurrencesæsonen 2020 var også blandt turneringerne arrangeret af Supercell. De kvalificerede hold til turneringen er de bedste e-sportshold via en verdensomspændende kvalifikationskampagne henover året. SK Gaming-holdet sluttede på tredjepladsen og tjente en præmie på $125.000.

Clash Royale

Fire stjerner repræsenterer holdet i internationale konkurrencer. SK Gaming etablerede dette hold i 2018 og har vundet over $190.000 i præmiepenge. Deres seneste succes var i Clash Royale League 2020 World Finals. Holdet sluttede på andenpladsen i konkurrencen og tjente en præmie på $70.000. Holdet vandt Clash Royale League 2019 West Fall Season.

Liga af legender

Holdet har den mest omfattende liste i SK Gaming. Fordelt på hovedtruppen og SK Gaming Prime har dette hold haft succes i forskellige konkurrencer. Noget af succesen har været vundet præmier, mens andre har været i den position, de endte i.

Hvorfor er SK Gaming populært?

SK Gaming er en legendarisk organisation med en lang og berømt historie. Teamet har etableret sig som et enestående esports-brand. De har eksisteret i et stykke tid, grundlagt i 1997! Ældre spillere og e-sportsfans husker dengang, men det var år efter, at deres offentlige image og respekt voksede.

SK Gaming, der langsomt udviklede sig på tværs af de fleste spil over tid, etablerede sig til sidst som en konstant tilstedeværelse i e-sportsindustrien. League of Legends, CSGO, Quake og flere spil bærer organisationens præg.

Organisationen er vokset i størrelse og deltager nu i forskellige spil og esports-konkurrencer. Den er respekteret og støttet af tilhængere verden over, selvom den ikke har samme appel som før. Deres spillere har en lys fremtid foran sig, og hvem ved, hvad fremtiden bringer?

Hvorfor er dette hold populært at spille på?

Brawl Stars er langt spillernes mest foretrukne mulighed. Med nogle utrolige triumfer har SK Gaming domineret den professionelle scene. De har en stærk track record mod andre stærke hold og præsterer konsekvent godt. Fordi Brawl Stars ikke er så berømt som nogle andre andre esports spil, nogle bookmakere sætter det ikke på deres "liste".

SK Gamings priser og resultater

SK Gaming var et højt anset hold i 2000'erne med en voksende fanskare i 2010'erne. Der er dog ikke længere globalt dominerende kræfter i Teamet. Tingene er gået sydpå med SK i lang tid, men det ser ud til, at de endelig har fået styr på tingene.

Selvom deres resultater ikke er de bedste, er SK Gaming Esports' tilstedeværelse konsekvent anerkendt. Gennem årene har truppen opnået bemærkelsesværdige resultater. De er uovertrufne, når det kommer til mindre esports-spil som Brawl Stars eller Clash Royale.

Brawl Stars

Holdet har vundet seks konkurrencer i træk i de sidste par år. De vandt Brawl Stars Championship 2022: March EMEA-finalerne afholdt online i Europa. SK Gaming vandt Gamestars League Sæson 2: International Finals, der blev afholdt online i hele Europa i 2021. Holdet vandt fire andre begivenheder samme år, inklusive ESL Mobile Challenge 2022 Fall: EU-MENA.

Onlineturneringen involverede hold fra Europa, Mellemøsten og Afrika. Brawl Stars Championship 2021: October EMEA Finals, Brawl Stars Championship 2021: September EMEA Finals og ESL Mobile Challenger 2021 Spring: EU-MENA er blandt de andre vundne turneringer. I 2020 sluttede holdet på tredjepladsen i Brawl Stars World-finalen. De vandt en bemærkelsesværdig præmie på $125.000.

Clash Royale

Derefter blev holdet andenpladsen ved to lejligheder i 2020. SK Gaming tabte Clash Royal League 2020-finalerne, men modtog en præmie på $70.000 for deres andenplads. På samme måde modtog de $54.000 for deres andenplads i Clash Royale League 2020 West Fall Season.

I 2019 blev holdet vindere ved to lejligheder; Clash Royale League 2019 West Fall Season og QLASH League 2. De vandt $60.000 i den tidligere turnering. SK Gaming-holdet sluttede på andenpladsen i Clash Royale League 2019 West Spring Season, hvor de tjente $40.000. Holdet tjente det samme beløb, $40.000, for en lignende placering, 2., i Clash Royale League 2018 Europe Fall Season.

Andre resultater

SK Gaming vandt FUT 19 Champions Cup januar-finalerne. Deres sejr i FIFA-turneringen gav dem $50.000. Tier 2-turneringen involverede FIFA 19-spiludgaven.

For nylig har holdet ikke haft væsentlig succes i Rocket League. De sluttede på tredjepladsen i RLSC Season X-Spring: EU Major, hvor de vandt $10.000.

League of Legends-holdet har heller ikke haft væsentlig succes for nylig. De sluttede på sjettepladsen i LEC Spring 2021-turneringen.

Bedste og mest populære spillere fra SK Gaming

Der er flere spillere, der repræsenterer SK Gaming på tværs af flere konkurrencer. Men ikke alle af dem er lige populære. Disse er kendte spillere på holdet:

BIGSPIN

Officielt kendt som Lucas Nägeler, har spilleren været medlem af SK Gaming Clash Royale-holdet siden oktober 2019. Spilleren kan prale af en massiv tilhængerskare på tværs af sociale mediesider. BigSpin har over 400.000 følgere. De fleste af dem er fra streamingtjenesten Twitch.

MORTEN

Morten Mehmert kom til Clash Royale-holdet i juni 2018. Spilleren er populær blandt fans i esport-scenen. Han har over 400.000 følgere gennem sin profil på sociale medier. De fleste følgere er på Twitchs esports-streamingtjeneste, hvor han har over 269.000 følgere.

IKAOSS

SK Gaming købte Ruben Exposito i januar 2022. Brawl Stars pro har over 140.000 følgere på sociale medier. De fleste følgere er på Instagram og streamingtjenesten Twitch.

PEDROGUIJARRO

Pedro Guijarro sluttede sig til SK Gaming Brawl Stars-teamet i juni 2020. Han har over 10.000 følgere på streamingtjenesten Twitch. Andre følgere spredes via Instagram, Twitter og YouTube.

Hvor og hvordan man spiller på SK Gaming

Dette er et af de mærkelige e-sportshold, der udmærker sig i små spil, men kæmper i større. Dette var ikke altid tilfældet; SK har tidligere ydet nogle utrolige præstationer, selv i kampe, de ikke længere spiller. Lootbet, Pinnacle, bet365, Thunderpick og Dafabet er nogle af de mest populære SK Gaming esports betting sider.

Spillere skal dog være villige til at påtage sig nogle risici, hvis de planlægger at spille på SK. Dette skyldes, at SK Gamings lister er tilbøjelige til at underpræstere, når de ikke har råd til det. De kan dog overgå selv de mest effektive hold og levere knockout-slag. Endelig skal spillere se nærmere på SK's historiske resultater i alle deres spil.

Hvad er den bedste strategi at satse på dette hold?

Spillere kan placere en bred vifte af væddemål på SK Gaming på tværs af alle de spil, de konkurrerer på. Direkte gevinster er dog de sikreste SK Gaming-væddemål generelt. Når det kommer til at sætte dem sammen intelligent, kan man ikke gå galt med dem. At satse på SK Gaming på de bedste esports betting-sider er risikabelt, men det kan betale sig pænt. Brawl Stars er det eneste spil, hvor de fleste indsatser vil være vindere. Alle andre spil kræver omhyggelig planlægning og undersøgelse for at væddemålene kan betale sig.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

Nye tilføjelser til LEC: KOI og Team Heretics
2023-11-08

Nye tilføjelser til LEC: KOI og Team Heretics

LEC er indstillet på at byde velkommen til to nye organisationer i den kommende sæson: KOI og Team Heretics. Team Heretics har erhvervet franchisepladsen fra Misfits Gaming, mens KOI har dannet en strategisk alliance med Rogue, de regerende LEC Summer Champions.