Nyheder

July 21, 2022

Ninjaer i pyjamas Fortsæt dominans i eSport

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

Ninjaer i pyjamas Losesto ZETA Division i VCT Masters

ZETA Division sikrede finalen Valorant Champions Tour Mestrer Reykjavik playoff slot med en afgørende to-til-en sejr over Ninjas in Pyjamas. Begge hold gik ind i eliminationskampen med en en-en rekord i gruppespillet, vandt mod Fnatic og tabte til DRX.

Ninjaer i pyjamas Fortsæt dominans i eSport

Uanset hvilket hold, der besejrede det andet, ville det således vinde den endelige playoff-plads og fortsætte deres løb i Island. Spillere havde mulighed for at forudsige vinderen på forskellige esports betting sites. NiP tog serieføringen på tretten til seks på ZETAs kortudvalg af Split som forudsagt af adskillige websteder med esport-væddemålstips. Efter en syv-fem første halvleg sluttede NiP stærkt med tre lige runder for at tage en nul-føring.

ZETA svarede dog med en tretten til ti sejr på NiP's kortudvalg af Icebox. Med sejren etablerede ZETA en føring på otte til fire over NiP efter en hysterisk første halvleg. Yuuma Hisamoto, kendt som Dep, fra ZETA, overtog som Jett for hans hold. Han sluttede med en 2,0 KD efter 26 drab og 13 dræbte. På trods af at ZETA så ud til at tabe på deres kortvalg, var de i stand til at samles igen på Icebox for at binde serien til én.

Bruddet var seriens sidste kort. Serien var kun blevet spillet én gang før, af ZETA under deres tidligere Fnatic-matchup. På trods af at NiP nåede matchpoint, generobrede ZETA kortet og tvang overtid mod NiP. Ninjaer i Pyjamas kæmpede for at bevare deres momentum efter at have taget en tidlig føring. Opgøret gik i overtid, hvor ZETA vandt kortet og spillet med fjorten point mod tolv.

Ninjaer i pyjamas dominerer Fnatic

I deres første møde i International Lan, Ninjaer i pyjamas besejrede Fnatic to-nul. Siden starten af VCT har Fnatic været et af de bedste hold i Valorant esport-væddemålsscenen. Fra starten af året, Fnatic ser ud til at have domineret indtil kvalifikationen. Der har dog været et fald i deres præstation siden de kvalificerede sig, hvilket har set holdets popularitet inden for online betting falde.

Opstigning: Første kort

Dette kort skulle være Fnatics valg, men det dukkede ikke op. NiP ankom for at spille og dominere på LAN; det brasilianske momentum var simpelthen uopnåeligt. De virkede bedre forberedte, mere selvsikre og havde det skarpeste sigte.

Split: Andet kort

Det andet møde startede efter nogle tekniske pauser og lange pauser. Efter et dominerende kort efter Fnatics' valg, så dette ud til at være et stykke kage for NIP. Og det var faktisk sådan, det føltes. NIP vandt første halvleg otte-fire, mens han spillede på angribersiden. Holdet forstyrrede derefter EU's tophold, Fnatic, med shorties og bucky's med en score på tretten til otte.

Ninjas in Pyjamas Sign Brollan

Det bedste esport-outfit annoncerede købet af den svenske Counter-Strike: Global Offensive-spiller Brollan, Ludvig Brolin fra Fnatic. Som NIP nævnte i annonceringens blogindlæg, bringer underskrivelsen holdets aktive medlemskab op på fem.

NiP er blevet en af titeludfordrerne, og spillere kan forvente, at de også er et stærkt hold inden for online esports-væddemål efter dette opkøb. Jonas Gundersen, NiP's administrerende direktør, bemærkede, at de havde kigget på Brollan i årevis. De var nået til et punkt, hvor spørgsmålet ikke var, om han ville være med, men hvornår.

Ninjas in Pyjamas udgiver Pyjamas

NiP debuterede for nylig sin første nattøjskollektion. De har dog en omkostning, og der er kun et begrænset antal af dem. Pyjamasen koster € 99,99 ($ 110) og har en silkeeffekt polyester, todelt dragt i sort. De inkluderer også en subtil neonsyning af NiP's emblem. Motto fornyede logoet sidste år med et opvarmet print foran til højre.

Desværre ser det ud til udelukkende at være begrænset til fritidstøj. Der er i øjeblikket ingen intentioner om, at holdet skal bære dem ved fremtidige begivenheder. Flytningen kan være den største nedtur i denne seneste varekampagne.

Dette nye tøj er en del af den nye "Velkommen til klubben"-kampagnen fra NiP. Købere vil også modtage en digital version af jammies som en del af markedsføringen. Hvordan dette leveres er dog ikke helt indlysende.

Om Ninjas in Pyjamas

Videospil er blevet en af de mest udbredte former for væddemål globalt. Teknologiens og internettets fremskridt har hjulpet videospillere til at skille sig ud og konkurrere på verdensplan. Nye spil udvikles løbende, mens gamle opdateres, så de passer til fansens behov.

Topbookmakere udnytter det stigende marked til at tilbyde brugerne unikke odds på esports turneringer. Men spillere, der er interesserede i Ninjas in Pyjamas, foretrækker dog at spille på CS: GO og Rainbow Six Siege.

I 2000 etablerede Potti, Tommy Ingemarsson og Tootzi, Christoffer Olsson, Ninjas in Pyjamas, NiP som en LAN-baseret klan. NiP begyndte at påvirke den svenske Counter-Strike scene med tilføjelsen af nye spillere. På hinanden følgende sejre i online og offline begivenheder og turneringer styrkede deres status som den bedste svenske klan.

Den tidlige NiP-klan gik under forskellige navne, mens de deltog i flere offline LAN'er. CPL Cologne var deres første store LAN-begivenhed i december 2000. De endte på en solid fjerdeplads på trods af fraværet af flere nøglespillere. Denne præstation medførte behovet for spillerudskiftninger. I samme måned rejste flere spillere efter at have vundet den vigtigste Babbages CPL-begivenhed i Dallas. Der kom også nogle nye spillere med på NiP-holdet.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena
2024-06-04

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena

Nyheder