Alt om væddemål på Ninjas in Pyjamas

Ninjas in Pyjamas er en professionel e-sportsorganisation baseret i Sverige. Ofte stiliseret som "NiP", det er et af verdens største og mest berømte esport-hold. Det svenske firma blev dannet i 2000 og er kendt for sine Counter-Strike-hold. Holdet har domineret markedet på højeste niveau i adskillige forskellige konkurrencer. Deres motto er enten at vinde eller lære, men 'de taber aldrig.'

NiP begyndte at konkurrere i Counter-Strike efter det blev dannet. Et år efter deres undfangelse i 2000 matchede de deres første ordentlige hold nogensinde på Counter-Strike. De havde en ret hård finale mod X3-holdet, men de opnåede deres første præstation på denne etape. De optrådte på CS-GO-scenen, dengang under navnene SK Scandinavia og SK Sweden-hold. I 2003 samlede de en stribe sejre og etablerede sig som en formidabel kraft i den professionelle CS: GO-scene.

Alt om væddemål på Ninjas in Pyjamas
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Holdets vækst

Holdet havde nogle organisatoriske problemer i de følgende år. De mest almindelige var sponsorproblemer, hyppige navneændringer og spillersammensætning. Senere, i begyndelsen af 2005, besluttede de at afslutte deres kontrakt med SK Gaming. Et par af holdets spillere ville vende tilbage senere, til stor overraskelse for resten af holdet, da de tidligere havde brudt deres kontrakter. Men det blev værre, og holdet forsvandt fra gaming-rampelyset i et par år, før det blev opløst i 2007. Efter dette skifte brød de holdet op i 2007 og meldte sig ind i den velkendte SK Gaming-organisation.

Ninjaerne i pyjamas bekræftede deres tilbagevenden til CS: GO i 2012 efter en lang pause. Organisationen gennemgik omfattende reformer under deres tid udenfor scenen og kom under nyt ejerskab. Det år vandt de alle LAN-konkurrencer, bortset fra én, som de ikke kunne konkurrere i. De blev derefter kåret som det bedste hold i verden for året 2012.

Nuværende stilling

Deres mål har altid været at være den stærkeste i ethvert spil, de deltager i. Derfor gensignerede besætningen Threat som deres hovedtræner for at nå deres mål. Under hans ledelse er organisationens ressourcer blevet omdirigeret til at opnå fremherskende unge talenter som Nawwk og in-game leder Hampus. Et af de meget vigtige træk så Dev1ce købt af Astralis i april 2021 for at erstatte afdøde spillere.

NIP fortsætter på sin vej mod at blive et nordisk eSports kraftcenter. De har til formål at styrke skandinavisk gaming yderligere, som ofte har været succesfuld og på forkant med teknologi i spilverdenen. I de tidlige dage præsterede holdets spillere beundringsværdigt i en række forskellige konkurrencer med ringe eller ingen økonomisk opbakning.

Men nu har alt ændret sig. Holdet gør alt, hvad det kan for at sikre, at NiP-medlemmer har de bedste muligheder og ressourcer til at vokse. Ud over Counter-Strike har organisationen også udviklet hold i Valorant, Rainbow Six Siege, FIFA og League of Legends.

Ninjas in Pyjamas spillere

CS: GO-holdet med fem medlemmer består af tre svenske spillere: REZ (Sterner Fredrik), Plopski (Gonzalez Zamorra Nicolas) og Hampus (Poser, Hampus). Dev1ce (Reedtz Nicolai) og Es3tag (Hansen Patrick), begge danske, fuldender vagtlisten på dette anerkendte hold.

Rainbow Six Siege er også et hold med fem spillere. Kamikaze (Gomes Joo), Julio (Giacomelli, Julio) og Psycho (Rigal Gustavo) er blandt de bedste spillere i verden. Muzi (Moscatelli Murilo) og Pino (Fernandes Gabriel) er også blandt de andre brasilianere på holdet.

På samme måde er Valorant-spillere også fra det sydamerikanske land. Xand (Zizi Alexander) og Bnj (Rabinovich Benjamin) er meget erfarne teammedlemmer. Resten, bezn1 (da Costa Gabriel), Cauanzin (Pereira Cauan) og Jonn (Reis Walney), har også sikret sig flere trofæer mellem sig. Disse tre er interessante perspektiver i fremtidige konkurrencer.
Kun én spiller, Ollelito (Arbin Olle, fra Sverige), repræsenterer NiP i FIFA.

Hvorfor er Ninjas in Pyjamas populære?

Ninjas in Pyjamas har været en del af spilfællesskabet i over to årtier. De var blandt World Esports Associations stiftende medlemmer. Samfundet har beundret holdet for deres beskedenhed og betænksomhed gennem årene. NiP er også involveret i e-sportsbranchens uddannelsesrum gennem mange initiativer. Nogle af disse er blevet udført i samarbejde med svensk regering.

NiP er ikke kun et af de mest populære esportshold, men også en kommerciel virksomhed. Det er en lignende modelstrategi, der anvendes af alle de førende e-sportsvirksomheder. Holdet sælger originalt merchandise, som er blevet overvældende modtaget af deres fans. Ydermere har deres nuværende succes i konkurrencer og erhvervsmarkedet kombineret for at skabe en velkendt online tilstedeværelse.

Teamets partnerskab med bedste esports betting sider ligesom Betway har været en nøglefaktor i populariseringen af det. Betway var det første væddemålsfirma, der tog videospil seriøst. Det er siden vokset til at blive en søjle i Esports økosystem. Der har været en masse fantastisk indhold til fællesskabet takket være deres partnerskab, som begyndte i 2017.

Alle disse faktorer har bidraget væsentligt til dens voksende popularitet.

Ninjas in Pyjamas mest stærke spil

Counter-Strike er uden tvivl NiPs mest kraftfulde spil. De har vundet fire DreamHack-konkurrencer i de seneste fire år og endte en gang på andenpladsen. De har også formået at vinde ESL One Cologne 2014-turneringen og flere andre store turneringer.

I Xand og Bnj har holdet i øjeblikket to erfarne spillere. Før han kom til holdet, etablerede Xand et ry for sig selv som medlem af FURIA Esports. Han vandt VCT: South America Last Chance Qualifier med den brasilianske organisation og kvalificerede sig til Champions, hvor han sluttede i gruppespillet. Ninjas in Pyjamas counter-strike lineup er blevet stærkere med hjælp fra alle deres andre unge og lovende holdkammerater. Det har allerede etableret sig som blandt de bedste e-sportshold i verden.

En anden af topholdene i gruppen er Rainbow Six Siege. PSYCHO er en in-game-leder, der fungerer som holdets hjerne og stemme. Gustavo betragtes som en af de mest dygtige spillere i e-sportsindustrien. Han bruger både sin forstand og hurtige reflekser til at overliste sine modstandere. Sammen har disse dedikerede spillere, der har udmærket sig på alle niveauer, hjulpet holdet med at vinde trofæer. Det er ikke alt. Resten af holdet har en lang historie, inklusive mange sejre ved mange internationale turneringer.

Vindende hold og store øjeblikke for Ninjas in Pyjamas

Ninjas in Pyjamas har en lang og berømt historie. Faktisk begyndte denne klub at smage store konkurrencesejre meget tidligt. Det imponerende CV blev bygget primært gennem LAN-konkurrencen, hvor de overskyggede den professionelle begivenhed ved at gå ubesejret over flere måneder. Derudover lykkedes det dem i 2012 at vinde alle internationale LAN-turneringer.

De har fået et ry ved at konkurrere med de bedste i næsten et dusin forskellige spiltitler. Indtil deres opløsning kæmpede holdet i Counter-Strike. Inden deres afgang havde de vundet både CPL Winter 2001 og NGL-One Season I finalerne. De er siden vendt tilbage til et kendt hold.

NiP vandt DreamHack Winter 2013-turneringen mod VeryGaming kort efter deres tilbagevenden og ESL One: Cologne-turneringen fire måneder senere mod Fnatic. De ville også vinde DreamHack Vinter 2014, DreamHack Masters Malmo og StarLadder i-League StarSeries sæson 2 af StarLadder i-League. Begge de to sidstnævnte var i 2016.

Et meget vellykket 2021

Det bedste e-sportshold vandt også 2021-udgaven af Seks Invitations, et årligt professionelt Rainbow Six Siege-mesterskab afholdt af Ubisoft, spillets udvikler og udgiver. Turneringen, som finder sted i Montreal, hovedkvarteret for Ubisoft-studiet, der arbejder på spillet, samler de bedste hold fra hele verden. Arrangementet fungerer som en slags uformel World Cup, der markerer afslutningen på det foregående år. Holdet kom på andenpladsen i 2020-udgaven.

Det tog også førstepladsen i Copa Elite Six-Season 2021: Stage 2 og Six August 2020 Major-Brazil. Andre bemærkelsesværdige præstationer inkluderer Brasileirao 2021 Finals og Six Sweden Major 2021, hvor holdet blev nummer to.

Efter to vagtændringer besluttede organisationen at droppe deres Dota 2-hold i 2020 for at koncentrere sig mere om deres andre esport-hold. Den dårlige Dota 2-præstation fik holdet til at bruge ressourcer på at bringe CS: GO-holdet tilbage til storhed.

De fornyede også League of Legends divisioner for at genetablere deres langsigtede tilstedeværelse i scenen og give et mere stabilt miljø. Fra et organisatorisk synspunkt mener teamet, at denne optimering er afgørende for helt at fokusere på at levere de resultater, som alle fans og partnere rundt om i verden forventer.

Hvor og hvordan man satser på Ninjas in Pyjamas

Ninjas in Pyjamas-holdet flyver højt i CS: GO. Rainbow 6-, VALORANT- og FIFA-holdene har også haft prisværdige resultater. Derfor kan væddemål på dem være en god mulighed. Esport betting sider 1xBet, Betway, ComeOn bet, ivip9 er de bedste steder at finde markeder, der involverer disse hold. Disse er de bedste, fordi de tilbyder gode odds og en bred vifte af markedsmuligheder.

Ninjas in Pyjamas-væddemålsstatistikken i CS: GO viser, at de har haft et stærkt hold de seneste år. Brugere kan også spille på, at holdet vinder en bestemt udgave. De fleste af disse spillesider giver dig mulighed for at gøre det i god tid. Gamblere kan diversificere til specielle væddemål for dette hold, såsom handicap, over/under samlede runder, der spilles på markeder, og korrekte væddemål. Derfor er dette hold et glimrende valg for spillere.

Som spiller hjælper det at se begivenheder eller videoer, der involverer holdet, med at lære mere om de forskellige områder, hvor disse hold er stærke. Derudover har NiP's Valorant-, League of Legends- og FIFA-hold alle et potentiale, så spillere bør overveje at satse på dem i deres kommende konkurrencer. Fordi disse hold endnu ikke har skabt sig et stort navn, vil det være tilrådeligt at satse med små beløb og gå efter matchvinderens valg.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

Ninjaer i pyjamas Fortsæt dominans i eSport
2022-07-21

Ninjaer i pyjamas Fortsæt dominans i eSport

ZETA Division sikrede finalen Valorant Champions Tour Mestrer Reykjavik playoff slot med en afgørende to-til-en sejr over Ninjas in Pyjamas. Begge hold gik ind i eliminationskampen med en en-en rekord i gruppespillet, vandt mod Fnatic og tabte til DRX.