Nyheder

November 8, 2023

Nye tilføjelser til LEC: KOI og Team Heretics

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

LEC er indstillet på at byde velkommen til to nye organisationer i den kommende sæson: KOI og Team Heretics. Team Heretics har erhvervet franchisepladsen fra Misfits Gaming, mens KOI har dannet en strategisk alliance med Rogue, de regerende LEC Summer Champions.

Nye tilføjelser til LEC: KOI og Team Heretics

KOI og Rogue

KOI og Rogue er gået sammen under KOI-mærket, hvor Rogue har bevaret sin ledelsesstruktur og drift fra sidste år. Top laner Odoamne vil dog forlade holdet og slutte sig til Excel Esports, mens den tidligere Vitality top laner Szygenda slutter sig til KOI.

Team Kættere

Team Heretics har færdiggjort sin liste med tilføjelsen af ​​bot laner Jackspektra og mid laner Mersa. Den tidligere EG-træner Peter Dun kommer også med på holdet. Den koreanske mid laner Ruby spiller for HRTS, efter at han tidligere har spillet for UOL Sexy Edition.

Excel Esports og SK Gaming

Excel Esports har foretaget betydelige ændringer i sin liste, med top laner Odoamne, mid laner Vetheo, jungler Xerxe og support Targamas, der slutter sig til holdet. SK Gaming har også færdiggjort sin liste med tilføjelse af spillere i hver rolle.

Astralis og Team BDS

Astralis vil beholde ADC Kobbe og den tidligere XL-spiller Finn som deres topbane. Det rygtes, at KCorps jungler 113 slutter sig til holdet. Team BDS vil sandsynligvis stille med et helt nyt hold, med spillere forfremmet fra deres akademitrup.

MAD Lions og Fnatic

MAD Lions vil bygge deres liste op omkring jungleren Elyoya, med tilføjelsen af ​​den tidligere Fnatic-støtte Hylissang, den koreanske top-laner Chasy og tilbagevenden af ​​ADC Carzzy. Fnatic vil se Rekkles tilbagevenden som deres ADC, mens resten af ​​listen forbliver uændret.

G2 Esports og vitalitet

G2 Esports har foretaget ændringer i sin liste, hvor det stigende talent Yike erstatter Jankos som jungleren, og den tidligere Team Liquid ADC Hans Sama og genansatte Mikyx kom med på holdet. Vitality har hentet den kinesiske jungler Bo, samt bot laner Neon fra MSF og support Kaiser fra MAD Lions.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder