Nyheder

December 8, 2022

Top 5 Esports-væddemålsturneringer 2022

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Esports ekspanderer, og flere konkurrencer og spil bliver inkluderet på væddemålsmarkederne. Det er ikke overraskende at se esports-væddemål vokse i popularitet, i betragtning af hvor populære sportskonkurrencer er blevet i de senere år. 

Top 5 Esports-væddemålsturneringer 2022

Det konkurrencedygtig e-sportsscene ekspanderer hurtigt sammen med e-sportsindustrien. Der er betydelige e-sportskonkurrencer med enorme præmiepuljer og mængder af millioner af fans. Her er et udvalg af de fem bedste at holde øje med, når anden halvdel af 2022 slutter.

Den Internationale

The International er den største begivenhed på Dota 2 tidsplan og den mest populære esports betting begivenhed tilgængelig på stort set alle esports betting platforme online. I betragtning af, at de fleste af dets publikummer er udsolgt, og en del af præmiepengene kommer fra fansene, er det ikke overraskende, at præmiepuljen er enorm. De bedste Dota 2-hold på verdensplan konkurrerer i denne slutningen af året begivenhed.

Mens Dota 2 er særligt vellidt i Asien, hvor Kina og Korea konsekvent dominerer de øverste spillerrækker, foregår internationale væddemål over hele verden. Spillernes geografiske placering spiller en stor rolle i at bestemme de bedste internationale esport-væddemålssider.

Dota Pro Circuit

Før Dota 2 The International afholdes flere konkurrencer under DPCs banner. Der er 18 deltagende hold, hvor de andre seks er gået videre til playoff-runderne i Kina, Sydamerika, Commonwealth of Independent States, Nordamerika, Europa og Sydøstasien. Direkte invitationer til at konkurrere i The International udsendes til de 12 bedste hold på DPC-ranglisten.

Den 18 kvalificerende hold konkurrere i et round-robin-format i to grupper af ni hold. Formatet for alle spil er bedst af to kort. De fire bedste hold fra hver gruppe fortsætter til Main Event's Upper Bracket, mens femte- til ottendepladsens hold går videre til Lower Bracket.

Main Event har 16 hold, der konkurrerer i et dobbelt-elimineringsformat. Hver gruppes sidst placerede trup er elimineret. Otte hold konkurrerer i Main Event's Upper Bracket, og otte yderligere hold konkurrerer i Main Event's Lower Bracket. 

Et best-of-one-kortformat bruges til Lower Brackets åbningsrunde. Alle andre kampe spilles ved at bruge et bedst-af-tre-kort-format, undtagen Grand Finals, som spilles i et bedst-af-fem-kort-format.

League of Legends verdensmesterskab

Riot Games er spredt over forårs- og sommermånederne. Turneringen kulminerer med League of Legends verdensmesterskab, som byder på de bedste internationale hold. Selvom League of Legends-konkurrencen ikke har den højeste præmiepulje sammenlignet med andre turneringer, har den flest seere af enhver esport-begivenhed.

For at forberede sig til disse konkurrencer konkurrerer hold i ligaer. Konklusionen er, at adskillige hold fra hver region konkurrerer mod hinanden. Millioner af mennesker vil se denne begivenhed, og der er mange spil og adskillige forstyrrelser hvert år for online-væddemålsentusiaster at komme ind i handlingen. 

Fans kan gætte, hvilket hold, de tror, vil vinde titlen som det bedste hold i verden ved hver runde. Det vil dog være afgørende at forske i esport betting tips for at træffe informerede beslutninger.

CS: GO Majors

Der er ikke mange spil, der kan prale af den profil, som CS: GO gør i den mangfoldige, dynamiske verden af e-sport. CS: GO-skemaet har flere begivenheder end noget andet konkurrerende spil, inklusive IEM, ESL, ESEA og ad hoc-turneringer. Adskillige konkurrencer på højt niveau finder sted årligt, med millioner af dollars i præmiepenge.

Den langvarige first-person shooter-konkurrence ser ikke ud til at miste sin tiltrækningskraft, især i Europa. Dette spil er et af de mest satsede på e-sport i verden og er vært for nogle af de største turneringer, som f.eks PGL CS: GO Majors. Spændingen er væk fra hitlisterne med hensyn til, hvilken spiller der kan lave deres skud på hvert kort.

Intel Extreme Masters

ESL og Valve har i fællesskab produceret Intel Extreme Masters World Championship-konkurrencen hvert år siden 2006. Konkurrencen, som Intel sponsorerer, blander flere esports sammen med CS: GO. Anden e-sport omfatter Player's Unknown Battlegrounds, League of Legends og StarCraft II. Konkurrencerne har haft 13 sæsoner og er blevet afviklet over hele verden.

The Six Invitational

Der har ikke været mange esports, der har styrtet ned og overlevet. Rainbow Six Siege har været den fortællings mest populære succes. Det var ikke forventet, at spillet ville lykkes, men på grund af skabernes dedikation og et væld af arbejdskraft, er det nu en af de mest populære e-sportsgrene i verden. 

Six Invitational, en af dens turneringer, er endnu et internationalt mesterskab, hvor de bedste spillere fra hver region konkurrerer. Det er ikke bare spændende, men hæver barren med fremragende teams fra fremragende organisationer.

Apex Legends Global Series Championship

Apex Legends er Battle Royale, der vokser hurtigst ud af dem alle. Flere mennesker ser det, uanset om det er e-sporten eller selve spillet. Det ALGER var klimakset i flere konkurrencer, inden verdens tophold konkurrerede i finalen. 

Selvom år tre endnu ikke er blevet erklæret, er spændingen fortsat, når der afspilles år to mesterskabet. Uden tvivl vil flere og flere gamblere følge alt relateret til Apex Legends og dets esport.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder