Sats på Apex Legends Global Series 2024

Apex Legends er et top-tier eSports-spil udviklet af Respawn Entertainment og udgivet af Electronic Arts. Dette gratis spil er i øjeblikket tilgængeligt til PlayStation, Xbox og Microsoft Windows operativsystemer. En mobilversion af spillet, Apex Legends Mobile, er også tilgængelig til Android og iOS. Mobilversionen understøtter dog ikke spil på tværs af platforme.

Electronic Arts beskriver Apex Legends Global Series som et konkurrencedygtigt økosystem, der understøtter alle spillets tophold og håbefulde udfordrere globalt, hvilket akkumuleres til ALGS Championship.

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Alt om Apex Legends Global Series

Spillernes konkurrencerejse starter på Challenger Circuit, som involverer konkurrencer for at kvalificere sig til Pro Leagues. ALGS Pro League byder på 40 tophold, der konkurrerer i en regulær sæson, hvorfra toppræsterende teams vil deltage i Apex Legends Global Series Championship.

Om Apex Legends

Arbejde på Apex Legends spil begyndte tilbage i 2016. Det blev dog holdt hemmeligt indtil kun få uger før det blev lanceret i 2019. Spillet modtog adskillige positive anmeldelser, hvilket hjalp det med at vinde frem hurtigt.

Ved udgangen af den første uge efter udgivelsen havde mere end 25 millioner spillere allerede spillet spillet. Det er i øjeblikket rangeret som en af de mest spillede videospil af alle tider med hensyn til antal spillere.

Gameplay

Spillere starter med at danne sig selv i hold, der hver har to eller tre spillere. Hver spiller skal derefter vælge en karakter at bruge. Karaktererne i spillet, kendt som legender, har forskellige evner. Det næste trin er at vælge en spiltilstand blandt de to tilgængelige muligheder.

Den første spiltilstand hedder Battle Royale. Det understøtter op til 20 tre-spiller-hold eller 30 to-spiller-hold. Spillets rammer er på en ø, hvor spillerne skal søge efter forsyninger og våben og forsøge at besejre de andre hold.

Legeområdet, øen, bliver ved med at skrumpe, mens spillet fortsætter, hvilket tvinger alle spillere til at blive ved med at bevæge sig for at undgå at befinde sig uden for legeområdet. At flytte ud af legeområdet er fatalt for en karakter. Det sidste hold, der er i live, vinder runden.

Den anden tilstand hedder Arenas. Spillere skal danne hold på tre spillere for at spille moden, hvilket betyder, at maksimalt seks spillere kan spille i en runde. Et hold skal kæmpe mod et andet hold i en række runder for at afgøre vinderen. Et hold vinder ved at få mindst tre point og føre med to.

Odds for Apex Legends Global Series Championship

Enhver spiller, uanset deres spiloplevelse, kan spille på Apex Legends Global Series online turneringer. Kendskab til spillet og holdpræstationer kan dog være en ekstra fordel, da det hjælper spillere med at træffe mere informerede væddemålsbeslutninger.

Alle kampe har forskellige odds, som er baseret på adskillige faktorer, herunder den anvendte eSports bettingside. Nogle af de mest populære spiltyper, der tilbyder de bedste odds, er fremhævet nedenfor.

Direkte væddemål

Direkte væddemål er de enkleste, egnede selv til nye spillere. De involverer væddemål på hvilket hold der vinder mesterskabet, eller hvilke spillere der får specificerede priser. Oddsene for direkte væddemål er normalt ønskværdige, især for underdog-hold. Spillere skal dog vente til slutningen af begivenheden for at kende deres indsatsers skæbne.

Match-vinder væddemål

Kampvinder-væddemålene er også ligetil. Spillere satser på et hold, der vinder en bestemt kamp. Oddsene for sådanne væddemål varierer normalt afhængigt af sandsynligheden for, at holdet vinder, hvor oddsene er mere lige for kampe, hvor begge hold er favoritter til at vinde.

First Blood Bets

Første blodspil for spillere, der satser på Apex Legends Global Series-turneringer, også kendt som first kill-væddemål, involverer at placere indsatser på, hvilken spiller der får det første kill i en kamp. Indsatstypen er mere velegnet til erfarne Apex Legends-spillere, der kender spillestilene for alle spillere i en given kamp.

Hvorfor er Apex Legends Global Series-turneringer populære at spille på?

Apex Legends Global Series-ligaer er utroligt populære, især blandt eSports-spillere. Den mest åbenlyse årsag er, at turneringerne tilbyder adskillige væddemålsmarkeder, som er muligheder for spillere at satse. Populariteten af de største Apex Legends Global Series-turneringer sikrer, at de fleste af de bedste eSports-væddemålsudbydere tilbyder mange væddemålsmarkeder for deres turneringer.

En anden hovedårsag til populariteten af de bedste Apex Legends Global Series-turneringer er, at væddemålsmarkederne normalt har attraktive odds. Spiludbyderne tilbyder normalt bedst mulige odds at tiltrække flere spillere til deres platforme, efterhånden som eSports-væddemålsindustrien er blevet meget konkurrencedygtig. Ideelt set betyder bedre odds højere potentielle gevinster.

Bonusser og spilincitamenter er en anden strategi, som udbydere af eSport-væddemål bruger til at holde sig oven vande i den stærkt konkurrenceprægede eSport-væddemålsindustri. Mest online eSport betting sider har normalt attraktive bonusser til Apex Legends Global Series-mesterskaberne, hvilket gør turneringerne endnu mere populære blandt spillere, der ønsker at drage fordel af tilbuddene.

Major Apex Legends Global Series-turneringer er også populære blandt spillere for deres spænding og underholdning. Det er især blandt de spillere, der er tilbøjelige til at spille live videospil. De kan nyde al den underholdning, turneringerne tilbyder, mens de samler alle de relevante oplysninger, de har brug for for at placere live-væddemål.

Apex Legends Global Series-vindende hold og største øjeblikke

Den første Apex Legends Global Series fandt sted i 2021, hvor 60 af de bedste hold i verden konkurrerede om den største Apex Legends Global Series-puljepræmie på $2,58 millioner. Alle hold og spillere viste fantastiske præstationer, men der var et par stykker, der skilte sig ud blandt resten.

Vindende hold

Vinderholdet for 2021 Apex Legends Global Series var SCARZ. Det er en japansk pro eSports organisation, der blev grundlagt i 2012 og havde konkurreret i en liste over eSports turneringer og begivenheder.

De aktive spillere, der vandt serien, var en forsvarsspiller kaldet Mande, en Recon-spiller ved navn Taisheen og en offensiv spiller ved navn RPR. Taisheen vandt forbløffende Apex Predator Award og delte den med Danilla, en spiller fra Fire Beaver-holdet.

Den nordamerikanske version af mesterskabet endte med at teamet Kungarna NA vandt, hvilket sikrede en pengepræmie på $265.591. Det nordamerikanske hold bestod af spillerne Vein, Onmuu og Scuwry. Sky 9 sluttede på en imponerende andenplads og blev tildelt præmiepenge på $132.875. De aktive spillere på det tidspunkt var Zach Mazer, Paris Gouzoulis og McKenzie Beckwith.

Det vindende hold i 2021 APAC South ALGS Championship var Wolfpack Arctic. Turneringen var mindre konkurrencedygtig og havde en relativt lavere præmiepulje, hvor det vindende hold tog $68.100 hjem. Ikke desto mindre overraskede den indonesisk-baserede franchise alle ved at vinde turneringen, da det var et relativt nyt hold, der blev dannet i marts 2020.

Vinderen af Sydamerika ALGS Championship var Paradox Esports-holdet, som blev tildelt $42.000. Andre toppræsterende hold i det mesterskab var Fenix I, som modtog $21.000, og Dynamics, som blev tildelt $12.000.

2022 Apex Legends Global Series Championship

Apex Legends Global Series Championship 2022 var planlagt fra den 7. juli til den 10. juli. Mesterskabet blev delt op i tre etaper, hvor vindende hold gik videre fra gruppespillet til bracket-fasen og derefter til finalen.

I gruppespillet deltog 40 hold fordelt på ti grupper. Alle holdene rykkede op til bracket-gruppen, hvor de ti bedste hold startede i vinderbracket og de nederste ti i taberens bracket.

Præmiepuljen for 2022 Apex Legends Global Series Championship er $2 millioner, hvor vinderne er indstillet til at modtage $500.000. Holdet på 2. pladsen vil modtage $300.000, og det tredje hold $200.000. Derudover vil spilleren med flest elimineringer, Apex Predator, blive tildelt $3.000.

Hvor kan man satse på Apex Legends Global Series?

Spillere kan placere væddemål på Apex Legends Global Series på de fleste eSports-væddemålssider. Men hundredvis af eSports betting sider tilbyder Apex of Legends væddemålsmarkeder, hvilket gør det udfordrende for de fleste spillere at vælge den bedste eSport betting side.

Nogle topmuligheder findes på velrenommerede placeringssider for eSports-væddemål. Det væsentlige er at sikre, at den udvalgte eSports-betting-side tilbyder Apex Legends Global Series-væddemålsmarkeder.

Det næste trin efter at have valgt en passende bettingside er at indbetale penge på bettingkontoen. Indbetalingsbeløbet afhænger af, hvad spilleren har til hensigt at satse, men bør ikke være lavere end den minimumsindbetalingsgrænse, der er fastsat af væddemålsudbyderen. De fleste spiludbydere tilbyder talrige betalingsmetoder, som er med til at gøre indbetalingsprocessen nem og bekvem.

Apex Legends Global Series-væddemålsproces

Væddemål starter med, at spillerne vælger passende væddemålsmarkeder blandt de tilgængelige muligheder. Præferencer, odds og væddemålsstrategier vil primært påvirke valgene. Typisk tillader de fleste væddemål spillere at foretage akkumulerede væddemål, hvilket forbedrer oddsene og øger det potentielle gevinstbeløb.

Spillere kan derefter beslutte, hvor mange penge der skal satses for hvert væddemål og følge den relevante procedure, som væddemålsudbyderen har angivet for at placere væddemålet.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

Top 5 Esports-væddemålsturneringer 2022
2022-12-08

Top 5 Esports-væddemålsturneringer 2022

Esports ekspanderer, og flere konkurrencer og spil bliver inkluderet på væddemålsmarkederne. Det er ikke overraskende at se esports-væddemål vokse i popularitet, i betragtning af hvor populære sportskonkurrencer er blevet i de senere år.