Sats på The Masters Tour 2024

Masters Tour er en af de største e-sportsturneringer baseret på Hearthstone. Det er organiseret af Blizzard, udvikleren af selve spillet. Det er derfor det mest profilerede mesterskab for denne titel. Hvert år afvikles et stort antal individuelle kampe for at afgøre den samlede vinder. Disse er personlige turneringer, der finder sted foran et live publikum. Touren spilles over hele kloden på en række spillesteder i verdensklasse. Under 2019-delen af Masters fandt nogle kampe sted i Europa, Asien og Nordamerika.

Præmiepuljer i alt mindst $25.000 pr. kamp. Interessant nok kan Hearthstone-spillerfællesskabet bidrage til denne præmiepulje ved at købe online bundter i begrænset oplag. Hvert bundt, der sælges, tilføjer penge til puljen, som mestre kan kæmpe for.

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Om Hearthstone

Hvis nogen skulle lave en liste over e-sportsturneringer fokuseret på Hearthstone, ville de blive overrasket over den brede vifte af begivenheder. Masters Touren skiller sig dog ud på grund af sin skala. Omkring 300 spillere deltager. De fleste af dem vil have konkurreret i en kvalifikationskamp på forhånd. Hvis de gør det godt, ender de med at få en invitation til Masters. De imponerende pengebelønninger har tiltrukket de dygtigste Hearthstone-spillere i verden.

For at spillere kan komme med gode forudsigelser om e-sportsturneringer, skal de vide nok om det spil, der spilles. Det er derfor vigtigt at lave noget grundforskning om Hearthstone. Det blev udviklet af virksomheden Blizzard Entertainment som et spin-off af deres populære World of Warcraft franchise. Dette online kortspil blev udgivet som en gratis-to-play-titel. Det var med til at tiltrække et stort antal spillere.

Den fik oprindeligt navnet Heroes of Warcraft på grund af det faktum, at den tilhører universet i denne ikoniske fantasy-serie. Mange af de samme steder, relikvier og karakterer er vist på de digitale samlekort. Ligesom mange esport-titler understøtter den spil på tværs af platforme. Det betyder, at spillere kan udfordre hinanden på Windows-, Mac-, iOS- og Android-enheder.

Holdet bag Hearthstone fokuserede på at undgå mange af de almindelige problemer, der findes inden for digitalkortgenren. For eksempel er modstandere ikke i stand til at udføre træk, når det er spillerens tur. Gamblere skal tage højde for dette, før de placerer en indsats. I øjeblikket nyder omkring 100 millioner mennesker dette spil. Det giver derfor mening, at Hearthstone har tiltrukket sig opmærksomheden fra online esports betting-fællesskabet.

Hearthstone spilleregler

Før du sætter dig ned for at se Hearthstone esport online-turneringer, er det en god idé at studere de grundlæggende regler. Standard gameplay mode er en en-til-en kamp. Dette kan enten være afslappet eller rangeret. Førstnævnte er meget mere afslappet. I mellemtiden kræver sidstnævnte, at spillere konkurrerer i et trindelt rangordningssystem.

Gameplayet er turbaseret. Spillerne vælger en helt, der tilhører en af ti unikke klasser. Hver enkelt vil have sine egne specielle evner. Det er her, tidlig strategi spiller en nøglerolle. Spillerne bruger et sæt kort til at forsøge at reducere deres modstanders helbred, indtil det når nul. At spille et kort vil bruge op mana. Mana-omkostningerne vil variere fra kort til kort. Som følge heraf er budgettering en nøglekomponent i Hearthstone.

Korttyper inkluderer: trylleformular, håndlangere, helt og våben. Kortene kan variere i sjældenhed og er rangeret fra episke til grundlæggende. Af og til vil Blizzard udgive nye udvidelser. Men under en turnering plejer bunkerne at være mere grundlæggende for at give hver mester lige vilkår. Spilleren er timet under deres tur. Dette er med til at fremskynde kampene.

Hvorfor er The Masters Tour populær?

Når man spiller på esport-turneringer, vil en gambler ønske at vælge en esport spil det er sjovt at se på. Hearthstone er kendt for sine farverige og visuelt engagerende kortdesigns. Hvis spilleren er fan af WoW, så er det spillet for dem. Det vil give dem mulighed for at udforske Warcraft-universets rige historie.

Det er også vigtigt at vælge en titel, hvor færdigheder overtrumfer chancerne. På den måde kan spilleren træffe en informeret beslutning baseret på deres viden om spillerne. De fleste Hearthstone-kampe har to spillere. Dette vil betyde, at der er en anstændig chance for at vælge en potentiel vinder.

Hvis personen har et indgående kendskab til spillet, kan de beslutte at gå efter en mere specialiseret indsats. For eksempel kan de forudsige, om en spiller vil trække et bestemt kort. Derfor belønner Hearthstone gambling dem, der ved så meget som muligt om reglerne, mulige scenarier og mestrenes strategier.

Generelt vil Hearthstone appellere til dem, der foretrækker videospil, der er afhængige af taktik. Gambleren kunne overveje, hvilke træk hver spiller vil foretage. Det vil hjælpe dem med at forbedre deres chancer for at placere et vindende væddemål.

Masters Tourens vindende hold

Da dette er en af de største esport-turneringer med fokus på Hearthstone, er konkurrenterne meget dygtige. Et stort antal af de højest ydende kommer fra europæiske Union. Der er dog også flere tophold, der stammer fra USA, Kina, Japan og Canada.

Esport-mesterskaber såsom Masters Tour kræver, at hvert holdmedlem arbejder sammen som en enhed. Det er vigtigt, at spillere holder øje med grupper, der er kendt for deres strategi. Hearthstone er en cerebral type spil. Dette er i modsætning til andre e-sportsgrene, der er mere fokuseret på hurtige reflekser og nøjagtighed.

Den bedste Hearthstone hold vil være dygtig til matematik. Dette skyldes det faktum, at mana-budgettering er nøglen til at opnå en sejr. De skal også have omfattende viden om alle kortpakkerne. Dette vil hjælpe dem med at udvælge dem, der giver dem et forspring i forhold til deres modstander.

Følgende ti hold betragtes i øjeblikket som de bedste i denne turnering:

  • T1
  • Team elsker dig masser
  • Fogsail Freebooters
  • RDU's hold
  • StrifeCro/Kolento
  • Orange/Freakah
  • Lysstyrke
  • Team Pog Champ
  • Invictus spil
  • Southsea Swashbucklers

Største øjeblikke

Masters Tour anses af mange for at være en af de bedste e-sportsturneringer derude. Dette skyldes antallet af ikoniske øjeblikke, der har fundet sted gennem årene. For eksempel lykkedes det sidstnævnte under en kamp mellem Kalaxz og WE Stone at bryde førstnævntes sejrsrække. Han opnåede dette ved at bruge Brain Freeze-angreb.

Spilleren Badajimpom er velkendt inden for Hearthstone esport-ligaer. I et mindeværdigt spil brugte han sit signaturdæk, Quest Warrior til at vinde en imponerende sejr. Det skiller sig ud som en af de bedste kampe i 2021 Tour. Samme år gik spilleren dog op mod en ubesejret udfordrer, WEYuansu. Denne modstander brugte en Brute Demon Hunter-kortpakke med stor effekt. Mens han var på rebene, trak han en Triple Brute frem. Dette viste sig at være for stærkt for Badajimpom.

Da Furyhunter og VKmsbc udfordrede hinanden, endte det med at blive et af de mest stressende spil i Masters Tour. Furyhunter var ekstremt tæt på at blive slået ud af denne semifinalekamp. Efter at have trukket et overraskende Kindling Elemental-kort sikrede han sig dog en plads i den store finale.

Hvor og hvordan man spiller på The Masters Tour

Der er mange online esport betting sider der ude. Hearthstone er et ret mainstream videospil. Derfor vil det ikke være svært at finde en bookie, der henvender sig til denne type marked. Når du spiller på esport-turneringer, er det vigtigt at vælge den rigtige form for indsats. At vælge en direkte vinder plejer at være det mest populære. Dette skyldes, at de fleste kampe vil stille to spillere mod hinanden.

Der er en overflod af mulige kort, som spilleren kan lægge fra sig. Som følge heraf skal spilleren kende de kortspil, som hver enkelt konkurrent foretrækker. På den måde kan de sammenligne de to modstående dæk og analysere, hvilken der har fordelen. Det er også klogt at holde sig orienteret om nye dækopdateringer. Blizzard udgiver disse regelmæssigt. Hvis spillere ikke undersøger de seneste kort, kan det skabe huller i deres viden om spillet.

Mange mennesker venter til semi- eller finalerne, før de satser på Masters Tour. I mellemtiden kan de se tidligere kampe og holde øje med stærke spillere. Dette er den ideelle strategi for alle, der ønsker at gøre de mest indsigtsfulde indsatser muligt.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen