Sats på World of Tanks Grand Finals 2024

World of Tanks Grand Finals er en af de største eSport-turneringer, der primært byder på World of Tanks eSports-spillere. Turneringen finder sted årligt, arrangeret af spillets udviklere, Wargaming. Turneringen tog dog en pause fra 2017, men er klar til at vende tilbage. Den byder typisk på 12 tophold fra de fire Wargamings regionale eSport-ligaer, som kæmper om mestertitlen foran tusindvis af live tilskuere og millioner af online-seere.

Arrangementet afholdes forskellige steder. Arrangørerne vælger spillestederne ud fra siddekapacitet, bekvemmelighed og juridiske overvejelser. Vinderne af World of Tanks Grand Finals modtager normalt pengepræmier. Puljepræmien deles mellem de otte bedste hold, hvilket betyder, at kun de fire nederste hold forlader uden del af puljepræmien.

Om World of TanksHvorfor er World of Tanks Grand Finals populær?World of Tanks Grand Finals-vindende holdHvor man kan satse på World of Tanks Grand Finals
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

Om World of Tanks

Turneringens popularitet strækker sig til gamblingindustrien. E-sportsspillere ser altid frem til begivenheden, da den giver enorme væddemålsmuligheder. De fleste eSports-væddemålssider tilbyder normalt en lang liste over væddemålsmarkeder til begivenheden, hvilket gør det lettere for væddemålere at finde og placere væddemål.

World of Tanks er et multiplayer-spil udviklet af et hviderussisk firma ved navn Wargaming. Den roste eSport-titel blev annonceret og frigivet i april 2009 til alfa-test, med kun seks forskellige køretøjer på det tidspunkt. Og den 12. april 2011 blev spillet officielt udgivet i Nordamerika og Europa.

World of Tanks byder på kampkøretøjer fra det 20. århundrede. Spiludvikleren bruger en freemium forretningsmodel. Det betyder, at spillet er gratis at spille for alle brugere. Spillere kan dog vælge at betale for at få adgang til premium-funktioner for en mere spændende og fordybende spiloplevelse. Spillet kan spilles fra en gaming-pc eller forskellige spillekonsoller, inklusive Xbox One og PlayStation 4.

Gameplay

Gameplayet involverer spillere, der tager kontrol over selvkørende artillerikøretøjer eller enkeltpansrede kampvogne, som de foretrækker. Derudover tildeles spillerne at kontrollere køretøjets bevægelser og affyringen af deres våben. De kan også kommunikere med andre spillere via tale eller indtastede chats. For simple kampe vinder spillere ved at ødelægge alle modstanderholdets kampvogne eller erobre deres base. Et hold kan erobre en modstanders base ved at blive i den længe nok uden at blive beskadiget.

Den væsentligste forskel i World of Tanks spil mode er kampens regler. Dog forbliver spilmekanikken den samme for alle spiltilstande. De mange forskellige spilmekanikker inkluderer skalrikochetter, camouflage, modulskader og personlig skade.

World of Tanks-spillere kan vælge mellem seks hovedtyper af kampe. Kampene i de fleste af disse eSport online turneringer inkluderer kampe med kampvogne, holdtræningskampe, holdkampe, højborgskampe, tilfældige kampe, og særlige kampe. Spillere kan også fuldføre missioner i spillet med forskellige belønninger. Tilfældige kampe kan have op til 15 spillere pr. hold. Hold kan bruge bots til at udfylde pladserne for manglende spillere.

Køretøjer

De fleste af køretøjerne, der bruges i World of Tanks, er designet til at ligne virkelige modeller, med kun nogle få parametre, der er ændret for at passe til spillets mekanik og forbedre gameplayet. Der er fem forskellige typer køretøjer i spillet: selvkørende artilleri, tank destroyere, tunge tanke, mellemstore kampvogne og lette kampvogne. I øjeblikket har spillet mere end 600 pansrede køretøjer fra 11 lande.

Fremhævede lande har en tendens til at have et teknologitræ med grene af køretøjer, der spænder fra niveau 1 til niveau X. Spillere får adgang til køretøjer på højere niveau, efterhånden som de skrider frem i spillet. Yderligere premium-køretøjer er tilgængelige, men ikke inkluderet i tech-træerne, som kan tilgås ved hjælp af in-game-kreditter eller kontanter.

Spillere kan tilpasse alle køretøjerne i World of Tanks visuelt og præstationsmæssigt til en vis grad. De fleste af de dele, der er nødvendige for at tilpasse bilerne, såsom tårne, kanoner og motorer, kan købes fra spillets teknologitræ. Der er også to camouflage-skemaer til tankene, inklusive spilspecifikke og historisk nøjagtige mønstre til hurtig tilpasning.

World of Tanks Blitz

Wargaming annoncerede World of Tanks Blitz i maj 2013. Den mobile version af World of Tanks kan spilles på smartphones og tablets, der fungerer på Windows, iOS og Android. Gameplayet er ligesom hovedspillet, med mindre forskelle. Det tillader maksimalt syv spillere pr. hold, i modsætning til hovedspillet, som tillader 15 spillere pr. hold.

Hvorfor er World of Tanks Grand Finals populær?

World of Tanks Grand Finals betragtes som en af de bedste eSports-turneringer af mange grunde. Det har hold fra forskellige regioner verden over. Hvert hold har mange fans på globalt plan, som alle følger deres favoritholds præstationer ved mesterskabet.

Spillere, der deltager i World of Tanks Grand Finals, betragtes som de bedste i konkurrencen. De har fantastiske færdigheder og bruger ærefrygtindgydende strategier, alle attraktive for fans af World of Tanks-spillet. Ydermere omfatter begivenheden normalt flere andre former for underholdning, som tilskuere og online-seere kan nyde.

En anden hovedårsag til World of Tanks Grand Finals' popularitet er, at den tilbyder enorme væddemålsmuligheder for spillere, der satser på eSport-turneringer. Det er en af de mest ventede eSports-begivenheder blandt spillere. Næsten alle almindelige eSport-væddemålssider tilbyder normalt forskellige væddemålsmarkeder på disse eSport-mesterskaber, hvilket gør begivenheden meget mere populær.

En åbenlys grund til, at spillet er populært, er, at det er gratis. Spillere kan nemt downloade og nyde spillet og derefter arbejde sig frem til at blive en del af World of Tanks Grand Finals. De behøver kun at blive optaget på et hold, der deltager i en Wargaming.net regional liga og hjælpe holdet med at vinde ligaen for at deltage i Grand Finals.

World of Tanks Grand Finals-vindende hold

Flere forskellige hold har vundet World of Tanks Grand Finals mesterskabet. Der har altid været en ny vinder i hver af disse store eSport-turneringer, hvilket indikerer, hvor konkurrencedygtig turneringen er. Nedenfor er nogle af de vindende hold og andre hold, der er værd at bemærke på grund af deres flotte præstationer i begivenhederne.

Tornado energi

Tornado Energy-holdet vandt World of Tanks Grand Finals i 2017. Det er et PUBG-hold, som Tornado Energy Drink Company sponsorerer. Holdlisten er ret imponerende og består af adskillige kendte spillere fra Rusland, Moldovien og Georgien, som er med på en liste over e-sportsturneringer. Tornado energy har tjent mere end $540.000 i kun 19 eSport-turneringer, som de har deltaget i, 77% af indtjeningen er specifikt fra at spille World of Tanks-spillet.

Natus Vincere

Natus Vincere, populært kendt som Na'Vi, er i øjeblikket rangeret som det bedste hold i World of Tanks-spillet. Holdet har levet op til sit navn, som betyder 'født til at vinde'. Organisationen er baseret i Ukraine og konkurrerer i flere andre eSports-spil bortset fra World of Tanks.

Holdet har vundet mere end $18 millioner i præmiepenge fra de mere end 500 turneringer, det har deltaget i. Mere end $860.000 af gevinsten er fra World of Tanks-spillet. En af holdets vigtigste præstationer var at vinde World of Tanks Grand Finals 2016.

HellRaisers

KellRaisers er et andet top eSports-hold, der har vundet adskillige turneringer, inklusive World of Tanks Grand Finals i 2015. Holdet kvalificerede sig også til World of Tanks Grand Finals i 2016, men vandt ikke. Den klarede sig dog godt nok til at indtage den anden position. Holdet har tjent mere end $1,8 millioner i præmiepenge fra kun 150 turneringer. Mere end 25% af gevinsterne er fra spillet World of Tanks.

Virtus.pro

Virtus.pro er et populært eSports-hold værd at nævne med hensyn til præstation i World of Tanks Grand Finals. Holdet har aldrig vundet begivenheden endnu. Den kvalificerede sig dog til at deltage i 2015 og 2016 mesterskaberne, hvor den viste fantastiske præstationer. Holdet har mere end $18 millioner på sit navn som præmiepenge tjent fra mere end 570 turneringer, som det har spillet. Mere end $121.000 af præmiepengene er fra World of Tanks Grand-turneringer.

Andre omtaler omfatter RoX, Elevate, Team Dignitas, og PENTA Sport.

Hvor man kan satse på World of Tanks Grand Finals

Den nemmeste måde at satse på World of Tanks Grand Finals på er igennem online eSport betting sider. Der er hundredvis af eSports betting sider, der dækker begivenheden. Men spillere skal overveje flere faktorer, før de nøjes med en bookmaker. For eksempel bør spillere overveje de tilbudte odds. At vælge et websted med relativt højere odds giver spillere større potentielle gevinstbeløb. Andre overvejelser bør omfatte licensering, berettigelse, bonustilbud og antallet af væddemålsmarkeder, der tilbydes til begivenheden.

Sådan satser du på World of Tanks Grand Finals

Spillere skal starte med at registrere sig på en eSports-væddemålsside, der tilbyder World of Tanks Grand Finals-væddemålsmarkeder. Forskellige spilsider kan have forskellige registreringsprocesser og krav. Det næste trin er at indbetale penge til spillekontoen. Midlerne vil blive brugt som indsatser for de indsatser, der skal placeres. Spillere kan også bruge bonusser på bettingsider med bonustilbud uden indskud til at satse uden at indbetale eller risikere deres penge.

Endelig kan en spiller vælge deres foretrukne indsatstype for ethvert spil, der er planlagt til turneringen, og følge de relevante trin for at placere indsatsen. Det er værd at bemærke, at nogle udbydere af eSport-væddemål har minimums- og maksimumkrav til indsatsbeløb, som spillere skal overveje.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen