Alt om væddemål på Gambit Esports

Gambit Esports er et top eSport-hold fra Rusland. Holdet ejet af det russiske telekommunikationsfirma MTS var oprindeligt kendt som Gambit Gaming. Gambit blev grundlagt i januar 2013 efter opkøbet af Moscow Fives gamle League of Legends-hold. Apex Legends, Dota 2 og Valorant er blandt de spil, hvor Gambit har de bedste eSport-hold, der konkurrerer. Det havde et hold i League of Legends-spillet, som konkurrerede i hele European League of Legends Championship Series. Holdet deltog også i League of Legends Continental League tidligere.

Diamondprox, Darien, Alex Ich, Edward og Genja var de første spillere i Gambits League of Legends-hold. Dette berømte hold vandt IEM Global Challenge Katowice mindre end en uge efter grundlæggelsen. Gambit Esports var det første hold uden for det asiatiske kontinent, der besejrede to af Sydkoreas bedste hold på deres vej mod mesterskabet.

Alt om væddemål på Gambit Esports
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Gambit Esports spillere

Holdet sluttede på tredjepladsen i marts 2020 ved IEM World Championship, som blev afholdt i Tyskland, og tabte kun én kamp. Gambit endte i top tre to gange i LCS Euroleague, som blev afholdt i Köln, Tyskland. Holdets debutår sluttede med en sejr ved IEM Köln. Gambit har gennem årene udviklet sig til at blive blandt de mest populære eSports-hold i verden.

Dota 2-holdet stiller med en stjernebesat liste i forskellige konkurrencer. Denne internationale trup blev samlet i slutningen af 2021 og konkurrerer i øjeblikket i anden division af DPC EEU. Spillerne er Aleksey Sviridov, alias Smiling CARRY (Hviderusland), og Maksym' Mellojul' Pnov (Ukraine).

Resten af medlemmerne i Dota 2 er alle russere, inklusive Vasilii Shishkin, alias AfterLife. De andre er Oleg 'sayuw' Kalenbet og Nikita Balaganin alias pantomem. Holdets cheftræner er Timur' Ahilles' Kulmukhambetov. Aleksandr 'StrangeR' Solomonov er General Manager, mens Ivan Karpov alias ivan_4sv er Manager.

Gambit har også en liste i Apex Legends, som består af tre spillere og en manager, Alexander 'Sweetypotz' Scherbakov. De andre spillere er Leonid Grishin, alias Leogri3x6, ARTur' Artyco' Tishchenko og Konstantin Kozlov alias Hardecki. Alle spillere er russiske undtagen Artyco, som er ukrainer.

Valorant-listen omfatter syv russiske medlemmer. Spillerne inkluderer Vladimir 'Kayos' Ivanovic, holdets manager. Igor Vlasov, alias Redgar, Ayaz' nAts' Akhmetshin og Nikita' d3ffo' Sudakov er også Valorant-spillere for Gambit Esports. Bogdan' Sheydos' Naumov og cheftræner Andrey Sholokhov, alias Engh, fuldender listen.

Gambit Esports stærkeste spil

I øjeblikket har holdet holdlister i tre kampe. De har sat meget fokus på disse tre, hvilket får dem til at vokse sig stærkere.

Dota 2

Gambit dannede en Dota 2 afsnittet i maj 2017. Dota 2-rækken vandt andenpladsmedaljer i Katowice og Hamborg ved ESL One World Championships. Gambit Esports sluttede på tredjepladsen og vandt dermed en bronzemedalje i Singapore ved ONE eSports. Holdet kvalificerede sig næsten til årets store konkurrence, The International i Shanghai. Dette var efter at de var andenpladsen hos mindreårige i Kiev og Bukarest. Under DPC 2018-19-sæsonen Major i Moskva kom holdet blandt de bedste otte hold.

Apex Legends

Gambit Esports startede Apex Legends-grenen i august 2019. Holdet havde et fantastisk løb i denne disciplin i deres allerførste LAN-kamp og nåede finalen i en turnering i Krakow. I 2020 var Gambit Esports blandt de tre bedste europæiske hold på kontinentet. I 18 uger var Gambits Apex-hold det toprangerede europæiske hold.

Valorant

I september 2020 startede Gambit Valorant division. Holdet vandt to begivenheder ved CIS-konkurrencen og tog en bronzemedalje med hjem. Valorant-gruppen var det første CIS-hold, der vandt VCT Masters i slutningen af marts 2021. Gambit Esports vandt VCT EMEA Challengers i august. Tilsvarende tog holdet i september førstepladsen ved VCT Masters i Berlin. Holdet sluttede på andenpladsen ved de indledende Valorant Champions i december.

Hvorfor er Gambit Esports populært?

Det eSports hold har samlet millioner af følgere fra hele verden. Gambit Esports har formået at danne partnerskaber med anerkendte mærker, hvilket har hjulpet deres fremgang.
Blandt partnerne er WASD.TV og Abios. Interaktiv medieplatform WASD.TV er en streamingtjeneste baseret på hvilken MTS udvikler forskellige beslutninger inden for spil, professionel eSport og multimedieindhold. Gambit Esports er platformens nøglepartner.

Abios har været en betydelig B2B-kilde til eSports data og statistik siden 2013. Deres API giver den mest detaljerede information og mest omfattende dækning af kampe, hvilket gør den ideel til ethvert datakrav.

Hvorfor er Gambit Esports populært at spille på?

På trods af at de mistede nøglespillere og skiftede sprog, vandt Gambit Esports-holdet i LoL IEM Köln for andet år i træk. Dette var holdets sjette top-tre-placering i træk ved en IEM-begivenhed, hvilket gav deres ligahold den uofficielle titel "Masters of Intel Extreme Masters."

Gambit Esports er unik ved, at de spiller på en række berømte eSport-hold, hvilket gør det nemt at opdage Gambit Esports betting online. Det vil være ligetil at finde betting odds på deres Dota 2-, Apex Legends- og Valorant-hold. Derudover vil nogle spændende eSports-konkurrencer med Gambit-hold, såsom Valorant Champions, snart være tilgængelige at spille på.

Gambit Esports' priser og resultater

Valorant

Holdet har vundet over $450.000 fra forskellige konkurrencer. 2021 var et meget vellykket år for holdet, da de vandt $150.000 og $225.000 i Valorant Champions 2021 og VCT 2021: Stage 3 Masters Berlin, henholdsvis. Gambit Esports vandt VCT 2021: EMEA Stage 3 Challengers Playoffs og VCT 2021: CIS Stage 3 Challengers 1.

Gambit Esports vandt fire udgaver af VCT 2021-turneringer i starten af året. Disse var henholdsvis CIS Stage 1 Challengers 2, CIS Stage 1 Masters og CIS Stage 2 Challengers 2.

Apex Legends

Forud for det første verdensmesterskab i denne disciplin, Gambit Apex Legends line-up blev frigivet i august 2019. Gambits hold konkurrerer rutinemæssigt i internationale turneringsfinaler og er det første og eneste europæiske hold, der vinder tre ALGS europæiske kvalifikationer. Holdet har vundet over $160.000 fra forskellige konkurrencer. I år sluttede holdet på tredjepladsen i ALGS: 2022 Split 1 Playoffs – EMEA, hvor de modtog en præmie på $25.000.

De havde dog blandede resultater i 2021. De startede med at vinde ALGS Winter Circuit #4 – Europa og endte året med at vinde ALGS: 2021 Split 1 Pro League – EMEA. I den sidste turnering vandt de $30.000. Men i mellem året sluttede de på ottendepladsen i ALGS Championship 2021 -EMEA og vandt $15.025 efter at have vundet GLL Masters Spring -Show Match. De blev også nummer to og tredje i henholdsvis GLL Master Spring -Europe og ALGS Winter Circuit Playoffs -EMEA. I 2020 vandt holdet ALGS Online #3 -Europe og ALGS Summer circuit #1 -EMEA.

Dota 2

Holdet er det mest succesrige Gambit-outfit. Dota 2-holdet har vundet over $700.000 fra forskellige konkurrencer. Denne internationale trup blev samlet i slutningen af 2021 og konkurrerer i øjeblikket i anden division af DPC EEU. Gambit har endnu ikke kvalificeret sig til Den Internationale, hovedbegivenheden i den mest populære MOBA i CIS, men holdet sigter mod det.

På trods af at holdet har færre overordnede førstepladser i turneringen, har holdet haft kommerciel succes i de samme turneringer. De vandt $54.000 og $42.000 i StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor sæson 3 og WePlay! Bukovel! Mindre 2020 hhv. Tidligere vandt de i alt $470.000 gennem forskellige turneringer. De fleste var fra The Bucharest Minor og StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor sæson 1, hvor de vandt $70.000 hver efter at være blevet nummer to.

Bedste og mest populære spillere af Gambit Esports

Smilende ridder

Officielt kendt som Aleksey Sviridov, den 20-årige spiller fra Hviderusland er hårdtarbejdende, rolig og fornuftig. Han spiller rollen som Carry i Dota 2, som kræver, at spillere træffer den rigtige beslutning, og han har haft succes i denne henseende indtil videre.

Mellojul

Den 21-årige ukrainske spiller er officielt kendt som Maksym Pnov. Mellojul er en holdspiller, der ikke er bange for at tage ansvar. Hans dybe heltepulje og evne til at føle sig godt tilpas i forskellige Dota 2-holdstrategier får ham til at skille sig ud blandt sine modparter. Han har samlet tusindvis af følgere på sine sociale medier og Twitch.

AfterLife

25-årige Vasilii Shishkin er stille og ikke snakkesalig IRL. Afterlife er en af de mest erfarne offflanere i CIS. Han spillede ved sin første Dota 2-major i 2016, et år før Gambits første Dota 2-hold blev etableret.

Redgar

En dygtig person, der er ekspert i alt. Igor nåede Grandmaster-niveau i League of Legends på EUW og top 100 i Hearthstone og vandt University League-mesterskaber i Moskva i Counter-Strike: Global Offensive. Den 24-årige russer er officielt kendt som Igor Vlasov.

Hvor og hvordan satser man på Gambit Esports?

Det er et spændende øjeblik at spille på Gambit Esports-hold, når de konkurrerer mod de bedste i branchen. 1xBet, Betway, Betwinner, Pixel.bet og Betfair er de bedste eSports betting sider til at finde Gambit Esports odds.

Når spillere satser på at et af Gambits eSports-hold vinder, har de en chance for at tjene penge. Nogle hold er dog andre overlegne og kan være en mere sikker løsning. Gambit har et stærkt Dota 2-hold. I marts 2021 indtog Gambit Apex også førstepladsen på den europæiske rangliste.

Gambit Valorant var det første hold fra CIS eSports League, der vandt VCT Masters. Ilya "Toose" Chernyshov, en Gambit Fortnite-spiller, var også en del af vinderduoen ved DreamHack Open Fortnite Duo konkurrence.

Hvad er den bedste strategi at spille på Gambit Esports?

Spillere har en række forskellige væddemålsmuligheder at vælge imellem, som alle er gratis at teste. Men brugerne skal være parate til at bruge tid på at undersøge og udvikle deres forståelse af specifikke væddemålsteknikker. En strategi vil uden tvivl gavne spillernes eSports-væddemål i det lange løb.

Pre-match betting er en af de bedste måder at satse på ethvert Gambit Esports-hold. Bettors vil være i stand til at lægge væddemål på specifikke markeder, før en eSports-kamp begynder. Ud over standard-matchvindermarkederne vil nogle bookmakere også tillade spillere at satse på andre spilspecifikke begivenheder.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen