Alt om væddemål på Giants Gaming

Giants Gaming blev dannet i Málaga, Spanien, i 2008. Holdet er formelt kendt som Vodafone Giants. Det er dog mere populært kendt som Giants. Giants er en professionel eSports virksomhed baseret i Spanien. Holdet har divisioner, der deltager i League of Legends og andre spil. League of Legends (LoL)-truppen deltager i European League of Legends Championship Series.

Tidligere plejede organisationen at stille to eSport-hold i Rainbow Six Siege, hvor de opnåede massiv popularitet. Et af holdene fra Singapore konkurrerede i Southeast Asian Pro League. Den anden fra Spanien deltog i de spanske statsborgere.

Alt om væddemål på Giants Gaming
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Giants Gaming Studio

Der er konkurrence, underholdning og masser af indhold med dette top eSports hold. Faciliteterne indeholder deres optagestudie, som huser indholdsdivisionens audiovisuelle ekspertise, GGM Studios.

Flere af Giants' økosystems mest populære shows produceres og udsendes fra dette sted. De mest kendte navne inden for eSport rejser gennem dets mange sæt, hvilket giver Giants Gaming mulighed for at generere ubegrænset indhold knyttet til klubbens daglige drift.

Gianterne er mere end bare professionelle atleter; de har et af de mest populære eSports-hold i branchen. Virksomhedens forskellige afdelinger er samlet i en unik, gennemsigtig og åben atmosfære, der specifikt er beregnet til at skabe konstant synergi.

Klubbens kontorer er ikke kun veldesignede til at give alle de nødvendige faciliteter til virksomhedens medarbejdere, men de kan også fortsætte med at rekruttere nye medlemmer.

Giants Gaming spillere

League of Legends-listen har fem spillere. Blandt medlemmerne er Nubar Sarafian alias MAXLORE (fra Storbritannien), Antonio' TH3ANTONIO Espinosa (spansk) og Paul Lardin alias STEND (fransk). Listen omfatter også to trænere, Jose Miguel Pinto, alias FEARLESS (portugisisk), og Alejandro Fernandez-Valdes, alias JANDRO (spansk).

Fire personer udgør Valorant-listen. Disse er Adam "Jesse" Tvrtnek (tjekkisk) og Batuhan Malgaç alias "Russia" (tyrkisk). De to andre spillere, Adolfo Gallego Hermida alias FIT1NHO og Fabian 'QUICK' Pereira Gomez, er spanske.

Fighting Games-listen er helt spansk. Joan Namay Millones, alias Shanks, er en professionel Dragonballz-spiller for Giants Gaming. VEGAPATCH, officielt kendt som Alfonso Martinez Pozo, er en professionel Street Fighter-spiller for Giants sammen med Javier Sanabria Grueso, alias SH4RIN. José Mara Maté Moreno, alias CAIPER, er Giants professionelle Tekken-spiller.

I Pokemon repræsenterer Miguel Marti de la Torre, alias Sekiam Giants Gaming.

Giants Gamings stærkeste spil

  • Valorant: Giants Gaming kom med Valorant i juni 2020 med kernen af fri-agent-truppen SuperStars, Yurii, donQ og Fit1nho, og senere tilføjede StarWraith og HITBOX for at runde listen. Kort efter skiftede Hitbox til coaching og blev erstattet af Jonba. De ville bringe det femte og sidste SuperStars-medlem, eXerZ, ind som stand-in efter et par anstændige præstationer i lokale konkurrencer. De havde nogle anstændige resultater i Europa med denne lineup, men deres sande succes kom i den spanske scene, hvor de ville nå finalen i adskillige LVP Genesis Cups og høje afslutninger i NGL Open og GameGune 22.
  • Liga af legender: Det Liga af legender en del af selskabet blev etableret i juli 2012. De havde imponerende turneringspræstationer, inklusive tredjepladser ved DreamHack Valencia 2012 og The Siege.
  • Apex Legends: Før det første verdensmesterskab i denne disciplin, Giants Apex Legends lineup blev frigivet i august 2019. Giants Gamings hold konkurrerer rutinemæssigt i internationale turneringsfinaler og er det første og eneste europæiske hold, der vinder tre ALGS europæiske kvalifikationer.

Hvorfor er Giants Gaming populært?

Giants Gaming-teamet tilbyder en bred vifte af spil at satse på. Derfor tilbyder de fineste eSports betting sider forskellige odds. Evnen hos Giants liste til at konkurrere på de øverste professionelle niveauer har været afgørende for deres succes.

Det spanske hold repræsenterer et bredt spektrum af tidligere stjerners præstationer. Disse historiske arv og meningsfulde relationer har hjulpet med at rekruttere toptalent til Giants vagtplaner. Disse faktorer har også hjulpet holdets vækst, hvilket gør det til en af de mest populære eSports-væddemålsmuligheder.

Giants Gaming har slået sig sammen med flere internationale brands for at hjælpe dem med at udvide deres hold. Nike, KITKAT, NESQUIK, Chupa Chups og Burger King er Giants Gaming-teamets globale partnere. De officielle partnere for eSports-teamet er Maggi Fusian, Diesel Only the Brave og Hot Wheels. Drift, blandt andre, er en af Giants licenserede spiludbydere, der hjælper med at drive brandet.

Hvorfor er Giants Gaming populært at spille på?

Giants Gaming har haft stor succes, især i Dota 2. Holdet er velkendt i Europa og har en stærk tilhængerskare. Deres fokus på at etablere sig som et verdensomspændende brand har hjulpet dem med at opnå endnu mere trækkraft.

Før spillere deltager i nogen online væddemålsaktivitet, bør de lave deres hjemmearbejde. Selvom intet hold kan garantere succes, kan spillere drage fordel af online eSport betting tips under alle omstændigheder. Enkeltpersoner kan bruge disse til at sætte sig ind i bestemte spil.

Giants Gamings priser og resultater

Valorant

Valorant-divisionen er blandt de bedste eSports-hold. Holdet har haft nogle sejre gennem årene. I 2021 vandt Giants LVP-Rising Series #3, men sluttede senere på tredjepladsen i Red Bull Home Ground #2. Holdet blev også andenpladsen i VCT 2021: Europe Stage 3 Challengers 2 og vandt $11.000.

I 2020 vandt holdet Valorant Master Series Invitations #1, Guardianes GG Series #2 og LVP-Genesis Cup Vision. Det blev nummer to ved tre lejligheder, herunder i LVP – Genesis Cup Viento. De to andre lejligheder var LVP-Gemini Cup Fuego og GameGune 22.

League of Legends (LoL)

Holdet har nogle bemærkelsesværdige sejre, herunder Iberian Cup i 2021. De vandt også SuperLiga sæson 21 og Iberian Cup 2020. Udover det har holdet haft blandede resultater. De kom på andenpladsen ved tre lejligheder; Iberian Cup 2019, European Masters Summer 2019 og Iberian Cup 2018. Indtil videre har holdet vundet over $85.000 i forskellige turneringer.

Holdet har også vundet flere priser. I SuperLiga Orange sæson 18 blev Attila tildelt den mest værdifulde spiller, mens NighT vandt Rookie of the Split i EU LCS Summer 2016. NightT blev også udnævnt til EU LCS Summer 2016 All-Pro Team. SmittyJ blev tildelt det 3. All-Pro Team i EU LCS Summer 2016.

Counter-Strike: Global Offensiv

Den 16. marts 2020 forlod Gro sin organisatoriske stilling for at fokusere på coaching. I april samme år blev Giants Gamings liste dog opkøbt af Sky9. I årenes løb har holdet vundet over $3.000.000 i præmiepenge fra forskellige konkurrencer. Et af de mest bemærkelsesværdige resultater var i PGL Major Kraków 2017, hvor de kom først i mål og modtog en halv million dollars i præmiepenge.

Holdet har succes med hensyn til præmier og vundne positioner. Den sluttede først i Funspark ULTI 2021 og V4 Future Sports Festival – Budapest 2021, hvor den vandt henholdsvis $150.000 og $169.000. På trods af at de endte som andenpladsen i Blast Premier: World Final 202, modtog holdet $250.000 i præmiepenge. De blev nummer tre kl PGL major Stockholm i 2021, men det lykkedes at vinde en præmie på $140.000. Giants Gaming vandt Intel Extreme Masters XV – World Championship med hele $400.000 præmiepenge.

Bedste og mest populære spillere i Giants Gaming

  • MAXLORE: Nubar Sarafian er en League of Legends-spiller, der vender tilbage til sin hjemby efter en god sæson i Superligaen med Movistar Riders i 2021. Da han spillede i Misfits i 2017, blev han en global sensation, og han fortsætter med at demonstrere sit høje niveau år efter år .
  • JESSE: Adam Tvrtnek er en fremragende professionel League of Legends-spiller. I sine to års erfaring har Jesse en vinderrekord med de hold, han har spillet i, idet han har vundet fem-tier B- og C-konkurrencer. Han har tilbragt de sidste par måneder på UCAM, hvor han har vundet hver turnering, han har deltaget i.
  • RUSLAND: Batuhan Malgaç er en professionel Valorant-spiller, der repræsenterer det berømte eSport-hold, Giants Gaming. Den tyrkiske spiller dominerede konkurrencen i Spanien efter at have udmærket sig i sit hjemland.
  • Shanks: Joan Namays Millones er en professionel Dragonball Z-spiller for Giants. Han er uden tvivl den bedste. Han er den eneste spanske kandidat, der har lokket alle Spaniens andre spilsamfund til at overvære hans bedrifter ved EVO, verdens største kampspilskonkurrence. Han sluttede på fjerdepladsen i EVO og knuste alle tidligere rekorder.

Hvor og hvordan satser man på Giants Gaming?

En af de nyeste populære tipper-handlinger er eSports-væddemål. Der spilles adskillige kampe hver måned, der involverer Giants Gaming. Det bedste eSports betting sider give odds på alle facetter af konkurrencespil. Spil på Giants Gaming-hold kan se anderledes ud end typiske sportsvæddemål, men efterhånden som spillerne vænner sig til det, vil de bemærke, at det ikke er anderledes end at spille på klassiske kampe.

Spillere placerer et eSports-væddemål og vinder. Det er ligesom at placere og vinde et standardvæddemål. Spillere skal vælge deres foretrukne eSport-væddemålsmarked og tjekke eSports odds for at sikre, at det er perfekt for dem. Fællesskab, livestreaming, statistik, sociale medier og mere fra de bedste eSports bookmakere gør væddemål på eSport til en sjov oplevelse.

Hvad er den bedste bettingstrategi for dette hold?

Kvaliteten og mængden af tilgængelige eSports-væddemål varierer betydeligt fra en sportsbog til en anden. Match-væddemål, eller væddemål på udfaldet af et spil eller en mere betydningsfuld begivenhed, er i øjeblikket den mest populære type. Nogle af branchens bedste eSports-væddemålswebsteder, inklusive 1xBet, Pixel.bet, Betwinner, eksperimenterer dog med "live" eller "in-play"-væddemål, hvilket involverer at placere væddemål på begivenheder, der finder sted under kampen.

In-play-markeder er udfordrende at etablere og vedligeholde på traditionelle sportsgrene. Der vil således gå lang tid, før der er gode live betting-valg til en lang række eSports-begivenheder hos en lang række bookmakere.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen